Ak Parti Ataşehir'in Belediye Başkan Adayı Belli oldu

Ak Parti Ataşehir'in Belediye Başkan Vekili Adayı Ataşehir Belediyesi Ak Parti Gurup Başkan Vekili Mustafa Cevat Arzık oldu.

Ak Parti Ataşehir'in Belediye Başkan Adayı Belli oldu

 Ak Parti Ataşehir'in Belediye Başkan Adayı Belli oldu

Ak Parti Ataşehir'in Belediye Başkan Vekili Adayı Ataşehir Belediyesi Ak Parti Gurup Başkan Vekili  Mustafa Cevat Arzık oldu.

  
İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasından sonra devam eden süreçte yapılacak Belediye Başkan Vekili seçimi için Ak Parti yaptığı bir toplantı ile kendi adayını açıkladı. 



Ak Parti Teşkilatının kendi aralarında seçtiği ve İl Başkanlığı yönetiminde gerçekleştirilen seçim sonucu Ak Parti Genel Merkezin'de onayıyla yarın yapılacak Belediye Başkan Vekili seçiminde aday olan Ataşehir Belediyesi Ak Parti Gurup Başkan Vekili  Mustafa Cevat Arzık Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci tarafından açıklandı. 



TEMAYÜL SONUCUNU GENEL MERKEZ DEĞERLENDİRDİ

İçişleri Bakanlığı’nın tasarrufu sonrasında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya başkanlığında Genel Merkez ve il başkanlığı kontrolünde istişare toplantılarına başladıklarının altını çizen Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı Ahmet Cin, meclis üyeleri ve üç kame ile de yaptıkları değerlendirmeler sonrasında ve yalpan temayül yoklaması sonucunu paylaştıkları Genel Merkez’in değerlendirmesini yaparak bir ismin adaylıkla görevlendirilmesine karar verdiğini kaydetti.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yerine vekaleten Belediye başkanlığı görevini yürütmek üzere 16 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te İstanbul Valiliği’nin çağrısı üzerine olağanüstü toplanacak. 



Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanlığında gerçekleşen aday tanıtım toplantısı ve basın açıklamasına, Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci,  İl Başkan yardımcıları Muharrem Ödemiş ve Altuğ Karataş, İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Partili üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nelihan Yurtdagül ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolu Başkanı Yasin Görgülü ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve  basın mensupları katıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109