Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatından Bayramlaşma Töreni

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle bayramın 1. Gününde İlçe merkezi önünde düzenlenen törenle yöneticiler ve partililer bayramlaştı.

 Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatından Bayramlaşma Töreni

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle bayramın 1. Gününde İlçe merkezi önünde düzenlenen törenle yöneticiler ve partililer bayramlaştı.

Ramazan bayramı kapsamında düzenlenen bayramlaşma törenlerinin ilki  Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün katılımı ile gerçekleşen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı bayramlaşma törenine, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya ve  Ak Parti milletvekilleri Erol Kaya, Ravza Kavakçı Kan, Ataşehir’den sorumlu il yöneticisi İrem Selay Atay, TFF Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, Gençlik Kolları Başkanı, Büyükşehir ve Ataşehir Belediye Meclisi üyesi Fatih Kayacı, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül,  Ataşehir Belediye Ak partili Meclis Üyeleri Av. M. Naim Yağcı ve Zekeriya Angı, İlçe ve mahalle teşkilatı ve partililer katıldı.

Osman Ünal sunuculuğunda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni şehitler için okunan Fatiha sonrasında programı nedeniyle öne alınan İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın selamlama konuşmasının ardından Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya’nın açılış  konuşması ile devam etti.

Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Fatih Kayacı, Kadın Kolları Başkan Neslihan Yurtdagül, Ataşehir’den sorumlu Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İrem Selay Atay, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz yaptıkları konuşmalarda yenilenen İstanbul seçimlerini değerlendirip katılımcıların bayramını kutladılar.


“İSTANBUL’UMUZU BİRA ŞİŞELERİ İLE KUTLAYANLARA TESLİM ETMEYECEĞİZ”

Ataşehir’den sorumlu Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz yaptığı bayramlaşma konuşmasında; “İstanbul’a sahip çıkacağız. İstanbul’umuzu bira şişeleri ile kutlayanlara teslim etmeyeceğiz. Ataşehir ’deki yönetimin gönülden inanmış, genç ve dinamik yapısı var.  Eksik olan motivasyonun yükseltmenin de benim boynumun borcudur.  Onu da el birliğiyle yapacağız ve Ataşehir’i İstanbul’un gözbebeği, en iyi çalışan ilçesi yapacağız” dedi.

“ALANDA BİZİM SESSİZ ÇOĞUNLUĞUMUZUN OLDUĞUNA ŞAHİTLİK EDİYORUM”

23 Haziran gecesi bayramlarını kutlayacaklarını ifade eden Ak Parti Ataşehir’den sorumlu milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 15 gündür ev ev gezdiği Ataşlehir’e çok güvendiğini kaydederek; “İlçe başkanımızda mahalle temsilcisine güveniyorum. Sesleri çok çıkıyor olabilir. Bu sizi ürkütmesin. Alanda bizim sessiz çoğunluğumuzun olduğuna şahitlik ediyorum. Bu bayramı nasıl sevinç içerisinde kutluyorsak, 23 Haziran akşamı da hep beraber burada İstanbul’un bayramını kutlayacağız. İstanbul’a sahip çıkacağız. İstanbul’umuzu bira şişeleri ile kutlayanlara teslim etmeyeceğiz” diye konuştu.


“BİR BİRİYLE MUKAYESE EDİLMEYECEK İKİ ADAY VAR”

Vedat Demiröz;  “Karşınızda bir biriyle mukayese edilmeyecek iki aday var. Birisinin arkasında kuklacılar var. Tamamen proje. Biz ona bir şey dediğimiz zaman CHP’den ses çıkmıyor. Ya Amerika’dan ya İsrail’den ya da Avrupa Birliği’nden ses çıkıyor. Kandil, FETÖ birini işaret ediyorsa ben İstanbullu kardeşlerimin buna dikkat etmesini istiyorum”  şeklinde ifadeler kullandı.



 
“İZMİR DE HALA SU KUYRUKLARININ OLDUĞU DURAKLAR VAR”

Sonradan kutlama törenine katılan İstanbul Ak Parti Milletvekili Erol Kaya; partililerin bayramını kutladıktan sonra 23 Haziran da ikinci bir bayram kutlamasını yapacaklarını söyleyerek eskiden İstanbul’da su kuyrukları vardı. Bizim gelişimizle bunlar bitti ama İzmir’de hala su kuyruklarının olduğu durakların olduğunun altını çizerek bunlar pirim vermeyin diyerek fetö ve terör örgütleriyle ilişkilendirerek bunlara prim vermeyin vurgusunu yaptı.

 
Programın sonunda Ak parti İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın fotoğraf ve bildirisinin sarılı olduğu canlı çiçekler katılımcılara verildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2019, 18:58

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109