AK Parti Ataşehir İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresi covid -19 ile mücadele kapsamında pandemi tedbirleri ile Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda gerçekleşti.

AK Parti Ataşehir İlçe Kongresi Gerçekleştirildi
 AK Parti Ataşehir İlçe Kongresi Gerçekleştirildi
Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresi  covid -19 ile mücadele kapsamında pandemi  tedbirleri ile  Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda gerçekleşti. 


 5.Olağan Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti MKYK Üyeleri Mustafa Ataş, İffet Polat ,Tuğba Işık Ercan ,Milletvekilleri; Serkan Bayram, , Eyüp Özsoy, Şirin Ünal, Abdullah Güler, Ahmet Berat Conkar, Şamil Ayrım, İsmet Uçma, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Esma Ersin, Elif Gülsüm Yılmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dr. Rabia Kalender İlhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri, Ümraniye, Kağıthane, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe İlçe Başkanları, Pendik, Sancaktepe ve Kağıthane Belediye Başkanları, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, 3 kademe  yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, delegeler ve basın mensupları katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunması ile başlanan Kongre  protokol konuşmaları ile devam etti. Kongre de görevini devredecek olan İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya  konuşmasını  ilk  gerçekleştiren isim oldu. 

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya: ‘’Öncelikle 2 yıl kadar önce zor bir süreçte şahsıma güvenerek Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini emanet eden Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve İl Başkanımıza sonsuz şükran, minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum. Davamızın yeni başlangıçlara yelken açtığı kongrelerimiz bizim için; buluşmaların, kavuşmaların , kucaklaşmaların ve bayrak değişimlerinin günüdür. Bu minvalde büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdiğimiz Ataşehir İlçe Başkanlığı’mızın 5.olağan kongresinin, milletimiz ve teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. . Göreve seçilen 2019 Yerel Seçimleri ile gece gündüz demeden omuz omuza çalıştığım İsmail Erdem Başkanım ve yönetim kurulu üyelerini  değerli dava arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum.Bu süreçte seçilecek Yeni İlçe Başkanımıza ve yönetimine de her aşamada katkı sunacağım. Rabbimden duam odur ki, şahsıma da yol arkadaşlarıma da,  her zaman  davamıza hizmet  neferi olarak hayırla hatırlanmayı bize nasip etsin. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğin de bu partinin bir mensubu ,bir dava neferi olarak her daim beraber ve birlikte olacak, teşkilatlarımızın başarılı olması için de her aşamada hazır ve nazır olacağım. 

Bugün bir ayrılış değil bir Fatiha'dır, bir başlangıçtır. Yeni bir açılış, bir milattır. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi oluşturma mücadelesinde yepyeni başlangıçların bir sayfası olmaktan onur duyuyorum. Liderimiz Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere işaret ettiği istikamette üzerimize düşen görevleri bundan sonra da..aynı inanç ve kararlılıkla yerine getirip, ülkemizi kurda kuşa yem etmeyecek, güçlü lider ve güçlü Türkiye için son nefesimize kadar çalışacağız. Allah yâr ve yardımcımız, yolumuz açık olsun. ‘’dedi.
Ataşehir Kurucu Üyesi ve Koordinatör Milletvekili  Av. Serkan Bayram, "Kurucu yönetim kurulu üyesi olarak bu ilçede görev aldım. Ataşehirimiz içimizde bir ukte olarak kaldı. Mahalle teşkilatlarında nice arkadaşlarımız seferber olduk. İnşallah en kısa zamanda Ataşehir'de Ak Partili belediyeciliği buluşturacağız. İnanıyorum İsmail Erdem ile bunu başaracağız. Sabredecegiz ve mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. İnşallah inandığımız yolda 2023 - 2024 seçimlerinde muzaffer olacağımızı düşünüyorum. Önce kendi mahallelerimizdeki seçmenleri sonrasında diğer mahallelerdeki seçmenleri ikna edeceğimize inanıyorum. Bugüne kadarki yönetimlerde görev alan tüm ilçe başkanlarına müteşekkirim. İsmail Erdem ve ekibi ilçemize çok şey katacaktır inanıyorum"  dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ‘’Kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kongremiz Bayram havasında geçiyor. Kuruluşundan bugüne partimize gönül vermiş herkese teşekkür ediyorum. Mehmed Emin başkanımıza ve şahsında ekibine teşekkür ediyorum. Bugün burada bayrak değişimi yaşanacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda ne görev verilirse yapmaya hazırız. Mehmed Emin Özkaya ile  ilerde farklı görevlerde olmaya devam edeceğiz. Ataşehir'de İsmail Erdem ile bayrağın çok yukarı taşınacağına eminim.Ataşehir'de öyle bir ses vereceğiz ki, sandıkları patlata patlata 2023'te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oyla başkan yapacağız inşallah. 2024'te Ataşehir AK Partili bir belediye olacak , İstanbul da inşallah sizlerin desteğiyle AK Partili bir belediye başkanıyla yola devam edeceğiz. Biz yeter ki çalışalım, yeter ki gayretli olalım, inanıyoruz.’’ İfadelerini kullandı .


Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ise şunları söyledi; “Davası Hak olanın yardımcısı Hak’tır. Hak davada da zafer muhakkaktır. Bütün teşkilatlarımızla aynı davanın kardeşleriyiz. Rabbim bizlere, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde nice zaferler nasip etti. İnşallah gelecekte de hep birlikte nice zaferler elde edeceğiz. Biz birbirimize ve davamıza inanıyoruz. İnananlar her zaman üstündür. Ataşehir'de 2023 seçiminde %50'nin üzerinde sayın cumhurbaşkanımız'a destek, 2024'te ise burası AK Belediyecilik ile tanışacak’’ dedi .

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partililere mesajının gösterilmesinin ardından protokol salondan ayrıldı. 


 Ataşehir 5.Olağan Kongre'de gündem maddeleri kapsamında İlçe Teşkilat Serdar Orhan tarafından faaliyet raporu, Mali İşler Birim Başkanı Timuçin Topyay tarafından mali durum faaliyet raporu sunuldu ve raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Kongre'de AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, İlçe Başkan Adayı İsmail Erdem  ve  diğer delegeler oy kullanma işlemini tamamladı.Oy verme işleminin ardından sahnede delegeleri ve partilileri selamlayan AK Parti'nin yeni İlçe Başkanı İsmail Erdem, "Görevi devraldığım sayın Mehmed Emin Özkaya beye ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunarım. Ataşehir AK PARTİ ilçe teşkilatında bizlerle beraber resmi görev alan yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Cenab-ı HAKK bizleri muaffak eylesin, Dostlarımızdan sevenlerimizden hayır dualar beklerim.Yol uzun, Ülkemize hizmete hep birlikte devam edeceğiz.2019 yerel seçimlerinde,Ataşehir’de şahsıma Belediye Başkanlığı için oy veren 115.000 ATAŞEHİR’li gönüldaşlarımızla 2023 - 2024 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz Yol uzun; ancak gönüller birleştikten sonra aşılmayacak engel yok.TÜRKİYE’nin geleceği hepimizin sorumluluğunda.Erdem konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti.’’ 

 










İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER