AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Kurban bayramın ikinci günü Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’ün katılımıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

 AK PARTİ  ATAŞEHİR İLÇE'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

 Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Kurban bayramın ikinci günü Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’ün katılımıyla bayramlaşma töreni düzenledi.
Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığının taşındığı yeni yeni yerinde gerçekleşen bayramlaşma törenine; Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Ak Parti İl Yöneticisi İrem Selay Atay, İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilat başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
  
  
“KONGREMİZLE BİRLİKTE YEREL SEÇİM STARTINIDA VERMİŞ OLDUK”
 
Bayramlaşma töreninde ev sahibi olarak ilk konuşan İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan; “ Bu bayramın hepimize, ailemize, milletimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kurban Bayramı Hazreti İbrahim Aleyhisselam’ın imanı, Hazreti İsmail Aleyhisselam’ın teslimiyetidir.  Allah hepimize öyle bir iman, öyle bir teslimiyet nasip etsin.  Hepimizin malumu bir seçim sürecini geçirdik akabinde Genel Merkez kongremizi gerçekleştirdik.  Kongremizin tamamlamasıyla birlikte bir anlamda yerel seçim startımızı da vermiş olduk.  Tekrar Allah hepinizden razı olsun, bayramınız mübarek olsun” dedi.

“TÜRKİYE MAZLUMLARIN LİDERİDİR”
 
İlçe başkanından sonra konuşan Ataşehir’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, hepinizin bu mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Ailenizle, çoluk çocuğunuzla nice böyle bayramlara Cenabı Allah ulaştırsın. Bu günler çok güzel günler. İnşallah Allah ülkemizin yarınlarını da, geleceğini de hep böyle güzel bayram gibi yapsın diyerek;  “Son günlerde ülkeler arasında ki sıkıntılı günleri ve hepinizin yakından takip ettiği olaylar var. Ülkemizin üzerinde Siyonistlerin ve emperyalistlerin amaçlarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Çok daha dikkatli olmamız lazım. Biz bir olduktan sonra inanın bu ülkenin sırtı hiçbir zaman yere gelmez. Amerika da Kasım ayında seçimler var. Bu sıkıntılar Kasım ayına kadar sürebilir ama Allah fırsat vermeyecek. Bu milleti tanımıyorlar. Türkiye mazlumların lideridir. Bunu herkes görecek. Dünyada görecektir” şeklinde ifade etti.
 
    
“İSTANBUL DEYİNCE AKLA ATAŞEHİR GELİYOR”
 
Konuşmasının sonunda Ataşehir ile ilgili konuşan Demiröz; “En büyük yükümüz Ataşehir.  Ankara, İstanbul deyince akla Ataşehir geliyor. İstanbul ilçelerinin arasında en çok beklenen yer Ataşehir.  O nedenle İnşallah bu bölgeden Genel Başkanımızın da uygun göreceği kendi aramızdan, çevremizden iyi ve çalışkan bir arkadaşımızı aday olarak seçebilirsek buda sizlerin desteği ile olacak. Bu arkadaşları araştırıp bulmamız lazım. Onlarda bir adım öne geçecek.  Gerçekten Ataşehir önemli çok yaklaşmışız. Biraz daha gayret gösterirsek inşallah belediye başkanlık seçimini de rahatlıkla alabileceğiz.  İnşallah el birliği ile 31 Mart akşamında böyle bir bayram havasıyla bir araya geleceğiz daha da neşeleneceğiz diye düşünüyorum.  Bu bayramın Ataşehirimize, milletimize İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum, Cenabı Allah’tan ülkemizin önünü açmasını, yapılan duaların kabulünü diliyorum” şeklinde konuştu.

 


Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2018, 14:20

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER