Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisini Topladı

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı yerel ve genel gündemleri görüşmek üzere Danışma Meclisini topladı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisini Topladı
 Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisini Topladı

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı yerel ve genel gündemleri görüşmek üzere Danışma Meclisini topladı.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen Danışma Meclisi toplantısına, Ak Parti Milletvekilleri Vedat Demiröz, Serkan Baylan, İl Başkanı Bayram Şenocak, İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, meclis üyeleri, mahalle başkanlarıyla teşkilat mensupları katıldı.



Danışma Meclisi toplantısında Divan Başkanlığına Fehmi Zafer Düşgün, kâtip üyeliklerine Ayşe Eren, Aykut Yılmaz ve Mevlüt Tanyıldız seçildiler.


Divan yerini aldıktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla toplantının açılışı yapıldı.
 

“DANIŞMA MECLİSLERİ SON DERECE YARARLI TOPLANTILARDIR”

 
Divan Başkanı Zafer Düşgün’ün kısa açılış konuşmasının ardından İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında, Danışma meclislerimiz teşkilatın tümüyle bir araya geldiği, kademeler arası iletişimi ve etkileşimi artırdığımız önemli buluşmalardır diyerek; “Merkezine istişareyi aldığımız danışma meclisleri, teşkilatımızın her bir üyesinin, partimizin yerel ve genel gündemleri hakkında geniş bilgi edinebildiği, bugün ve gelecek vizyonu hakkında yeni fikirlerin görüşüldüğü son derece yararlı toplantılardır. Partimizin, 17 yılı aşkın süredir devam eden başarısının ardında yatan. Fedakâr, çalışkan, disiplinli ve dava şuuruna sahip teşkilatları olmuştur. Ben de birlikte görev yaptığımız ilçe yönetimimiz, mahalle yönetimlerimiz, meclis üyelerimiz ile gurur duyuyorum” dedi.

 
“2023 HEDEFLERİNE HIZ KESMEDEN ULAŞACAĞIZ”


Bizlerden önce nice emekleri olmuş büyüklerimize teşekkürlerimi sunuyorum diyen Özkaya; “Biliyorum ki, bu salonlara sığmayan teşkilatlarımızla, ülkemizin bekası ve kazanımlarımızın heba olmaması için daha nice zaferleri hep birlikte elde edeceğiz. Biz bugün ülke genelinde olduğu gibi tek bilek, tek yürek olduğumuz sürece hiçbir kuvvet bizi davamızdan geri koyamayacak. Ülkemize, içeriden ve dışarıdan uzanan elleri birer birer kıracak, 2023 hedeflerine hız kesmeden ulaşacağız” ifadelerini kullandı.  

“BU KADROLAR, BU TEŞKİLATLAR LİDERİNİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAK”


“Bize yılmak yoktur, Yorulmak yoktur, Durmak yoktur.” Ant olsun ki, bu can bu bedende oldukça bu yoldan geri dönmek yok diyen Özkaya; “Bu kadrolar, bu teşkilatlar Liderini asla yalnız bırakmayacak. Dün 15 Temmuzda da olduğu gibi ölümü göze alarak, ülkesini iç ve dış tehditlere karşı can siperane koruyan teşkilatımız; bugün de alnı ak, başı dik, omuz omuza, yürek yüreğe birbirine kenetlenecek ve ülkemizi olması gerektiği yere hep birlikte ulaştıracaktır”diye konuştu.


İlçe başkanının konuşmasından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019, 22:38

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109