Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları, Fatih Kayacı'ya Emanet

Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı adayı olarak Fatih Kayacı’yı atadığını duyurdu.

Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları, Fatih Kayacı'ya Emanet
 Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları, Fatih Kayacı'ya Emanet

Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı adayı olarak Fatih Kayacı’yı atadığını duyurdu.

14 Nisan’daki Kongreye Kayacı ile gidilecek.

Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada halen Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Kayacı’nın atandığı açıklandı.

İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından atama ile ilgili yapılan açıklamada,  “Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın kararı ile Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Fatih Kayacı başkanımıza emanet. Rabbim utandırmasın. Heyecanımızı ve coşkumuzu tazeleyeceğimiz Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Kongremizde buluşmak üzere…” ifadeleri kullanıldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü ise yaptığı açıklamada, “Mevcuttaki 14 Nisa Cumartesi Günü Yapacağımız 4. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresinde İl Başkanlığımız Tarafından Aday Gösterilen Fatih Kayacı Kardeşimize Yeni Sürecinin Hayırlı Olmasını Dilerim” ifadelerine yer verdi.


FATİH KAYACI KİMDİR?

Çankırı Ilgaz asıllı olan Fatih Kayacı Ataşehir İçerenköy doğumlu. Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Kayacı, Ak Parti Ataşehir Teşkilatında çeşitli görevlerde bulundu. Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim Yüksek Lisans eğitimi olan teşkilatta Fatih Kayacı Ar-Ge ve Eğitim Birim Başkanı olarak da görev yaptı.

Öte Yandan Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü tarafından yapılan davette, kongrede Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kuruluna aday olmak isteyenlerin; //kongre.akgenclik.org.tr/istanbul_atasehir.html adresinden başvuru yapabileceğini duyurdu. Yasin Görgülü, sosyal medyadaki paylaşımında, “Yeni dönem de İlçe Gençlik Kollarında görev almak isteyen arkadaşlarımız başvuruyu linkten yapabilirsiniz. (//kongre.akgenclik.org.tr/istanbul_atasehir.html)(18-30 yaş arası başvurular kabul edilmektedir.)” açıklamasında bulundu.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER