Ak Parti Adayı, İsmail Erdem, Yenisahra, Barbaros, Ziyareti

20 Ocak’taki 5. AK Parti Ataşehir İlçe Olağan Kongresinde Başkan adayı İsmail Erdem, AK Parti hazırlık çalışmalarını Yenisahra ve Barbaros mahallerindeki ziyaretleri sürdürüyor.

Ak Parti Adayı, İsmail Erdem, Yenisahra, Barbaros,  Ziyareti
 Ak Parti Adayı, İsmail Erdem, Yenisahra, Barbaros,  Ziyareti

20 Ocak’taki 5. AK Parti Ataşehir İlçe Olağan Kongresinde Başkan adayı İsmail Erdem, AK Parti hazırlık çalışmalarını Yenisahra ve Barbaros mahallerindeki ziyaretleri sürdürüyor.
İstanbul İl Başkanlığı tarafında AK Parti Ataşehir İlçe Başkan adayı olarak atanan İsmail Erdem, AK Parti Ataşehir İlçe Başkan olağan kongre öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında görüşme ve ziyaretlerini sürdürüyor.
İsmail Erdem'in aday olarak belirlendiği 20 Ocak günü gerçekleştirilecek Ataşehir İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi'nde yönetimde birlikte görev yapacağı çalışma arkadaşlarını belirlemeyecek görüş alışverişi, düşünce ve değerlendirmelerini alıyor.



AK Parti Ataşehir İlçe Başkan adayı İsmail Erdem, kongre öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında Yenisahra ve Barbaros mahallelerinde eski yeni parti yöneticileri, partililer ve kanaat önderlerinin yer aldığı bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.




İSMAİL ERDEM YENİSAHRA DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Ataşehir İlçe Başkan adayı İsmail Erdem Yenisahra’nın sorunlarına çözüm aramaya yönelik çalışama yürüten, kurumlarla iletişimi sürdüren STK, Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.
Dernek merkezinde İsa Kırım ile bölgede çıkmaza giren dönüşüm çalışmaları ile birlikte Yenisahra’da öne çıkan sorunların değerlendirildiği ziyaret sonrası açıklama yapan Erdem, kongre sonrası ilçe başkanlığı görevine gelince Yenisahra mahallesinin sorunlarını çözümekiçin çalışmalar yapacağını kaydetti.




YENİSAHRA MAHALLE MUHTARLIĞINI DA ZİYARET ETTİ

Yenisahra Mahalle Muhtarlığını da ziyaret eden İsmail Erdem, muhtar Saadettin Kahraman’dan mahalleni sorunları ve çözümlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Ataşehir İlçe Başkan adayı İsmail Erdem, Yenisahra ve Barbaros mahallelerindeki çalışmalarını partililer esnaf ve kanaat önderlerini ziyaret ile tamamladı.



Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 15:12

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER