Ahmet Özcan, ‘Ataşehir'de Biz Halkın Gönlüne Girmeye talibiz

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, sokaklara çıkacaklarını, siyaseti sokakta, halkın içinde yapacaklarını söyledi.

Ahmet Özcan, ‘Ataşehir'de Biz Halkın Gönlüne Girmeye talibiz

 Ahmet Özcan, ‘Ataşehir'de Biz Halkın Gönlüne Girmeye talibiz

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, sokaklara çıkacaklarını, siyaseti sokakta, halkın içinde yapacaklarını söyledi.

Çok yakın zaman önce gerçekleşen atama ve kongre ile Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine gelen Av.Ahmet Özcan, göreve başlar başlamaz çalışmaların da startını verdi. Soka çalışmaları ile birlikte Büyükşehir’e gerçekleştirdiği ziyarette ilgili birimlere Ataşehir ve sorunları hakkında bilgi verdi.



Çok hızlı gerçekleşen süreçte Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine gelen ve hızla çalışmalara başlayan Av.Ahmet Özcan, ayağının tozu ile Ataşehir’deki çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ATAŞEHİR’DE YAŞAYAN HERKES HEMŞERİMİZDİR

“Siyaseti merkezinde siyasetçiler sert üsluplarla biri birilerine hitap ediyorlar. Siz nasıl bir üslupla siyaseti sürdürmeyi düşünüyorsunuz?” sorusuna; “Yaratılanı hoş gör yaratandan dolayı” söyleminin düsturları olduğunun altını çizerek yanıtlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, “Ataşehir’de yaşayan herkes hemşerimizdir. Ataşehir’e gelenlerde misafirimizdir. Biz bu anlayıştayız” dedi.


BİZ KOŞACAĞIZ, KOŞMAK ÜZERE GELDİK

Kongre sürecinin çok hızlı geliştiğini, Ataşehir’e yakışan bir kongre gerçekleştirildiğini kaydeden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, Ataşehir’de genç, dinamik bir yönetimi oluşturulduğunu ifade ederek, “Kongre dönemi hem bizim, hem de yönetimdeki arkadaşlar için hızlı geçti. Benden önce görev yapan Av.Mustafa Naim Yağcı ve onun döneminde görev yapmış arkadaşlar ve arkadaşlarımız güzel bir şekilde kongre gerçekleştirdik. Ataşehir Ak Partiye yakışır bir kongre gerçekleştirildi. Yönetimimizi oluşturduk. Yönetimi oluştururken de dikkat ettiğimiz hususlar, genç dinamik isimlerden oluşan bir ekip ile çalışmak. Biz koşacağız, koşmak üzere geldik. Ataşehirli hemşerilerimize hizmet etmek üzere geldik. Genç, dinamik, zıpkın gibi bir teşkilat oluşturduğumuzu düşünüyorum. Arkadaşlarımız çok heyecanlı ve istekliler” dedi.

BİZ HALKIN GÖNLÜNE GİRMEYE TALİBİZ

Siyasetin sokakta yapıldığına inandığını vurgulayan Ahmet Özcan, “Bundan sonraki süreçte sokaklara çıkacağız. Siyaseti sokakta, halkın içinde yapacağız. Benim siyaset ve çalışma anlayışım; kapalı mekânlarda, kapalı kapılar ardında yapılan siyaset siyaset değildir. Siyaset sokaklarda yapılır. Biz halkın gönlüne girmeye talibiz. Bunu yaparsak oyların bize döneceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

ATAŞEHİR’İN KAYBEDECEK BİR YILA BİLE TAHAMMÜLÜ YOK

Ataşehir’in 10 yılını kaybettiğini kaydeden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, İstanbul’un incisi olarak nitelediği Ataşehir’in kaybedecek zamanı olmadığını ifade ederek,  “Ataşehir’in bundan sonra kaybedecek bir yıla bile tahammülü yoktur diye düşünüyorum. Bugün diğer ilçelerle kıyasladığımız zaman gerçekten Ataşehir’in kaybedilmiş uzun yılları var” dedi.



ATAŞEHİR BİZİM İÇİN BİR SEVDA

Ataşehir’de, üniversite için geldiği 1995 yılında oturmaya başladığını ifade eden Özcan, “Önce Küçükbakkalköy’de oturdum. Ondan sonraki süreçte de İçerenköy’de ikamet etmeye başladım. Ataşehir bizim için bir sevda. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız da Ataşehir’e çok önem veriyor. Hem İstanbul hem de ülkemiz için Ataşehir’in yadsınamaz bir önemi var. Finans Merkezi’nin buraya gelecek olması keza Büyükşehir’imizin koymuş olduğu bir takım yatırımlar tamamlandıktan sonra daha güzel şeyler ortaya çıkacak ama ilçe belediyesinin de bu yatırımlara kendi yatırımlarını da ekleyerek hareket etmesi gerekir” şeklinde konuştu.


ATAŞEHİR’İMİZİ ATA’MIZA YAKIŞIR ŞEHİR HALİNE GETİRMEK BOYNUMUZUN BORCU

“Ataşehir’imizi Ata’mıza yakışır bir şehir haline getirmek bizim boynumuzun borcudur” diye açıklamalarına devam eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, “2009 yılında benim kontenjan adaylığım vardı. Biz, seçim beyannamemizi hazırlamakta zorlanmayacağız. Çünkü 2009 da planladıklarımızdan hiç birinin yapılmadığını görüyorum. Hepsi duruyor aynısını kullanabiliriz şu anda. Ama gerçekten, Ataşehir’imizi Ata’mıza yakışır bir şehir haline getirmek bizim boynumuzun borcudur. Biz burada kocam bir Ataşehir ailesiyiz.”

7 GÜN 24 SAAT ATAŞEHİRLİLERİN HİZMETİNDEYİZ

“Biz Ataşehirliyiz. 7 gün 24 saat Ataşehirlilerin hizmetindeyiz. Hiçbir zaman halktan kopmadan bir siyaset anlayışımız olacak. Zaten Ak Parti, siyaset anlayışının temeline milleti koymuş olan bir parti. Bundan sonrada bu çizgiden hiç sapmadan yolumuza devam edeceğiz.”

SALI GÜNLERİ HALK GÜNÜMÜZ OLACAK

“Salı günleri Saat 13.00 ile 16.00 arası bizim halk günümüz olacak. Burada kapımız herkese açık. Herkes gelip isteklerini ve dileklerini burada dile getirebilecek.  İlçe belediyesi bizde olmayabilir ama Ataşehir teşkilatı olarak şöyle bir görevimiz var; Biz iktidar partisinin ilçe teşkilatıyız. Dolayısıyla bu iktidardan bir talebi olanların taleplerini yerine getirerek bunlara çözüm bulma gibi bir yükümlülüğümüz var. Dolayısıyla bu yükümlülüğümüzle, hem seçimlere hazırlık yapacağız, hem de Ataşehir’imizin sorunlarını çözmek için bir köprü vazifesi göreceğiz. Elimizi taşın altına koyup bu sorunları çözeceğiz.”

SORUNLARIN BİR AN EVVEL ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUZ

“Ataşehir’de ok sorunumuz var. Sizlerde görmüşsünüzdür, hemen kolları sıvadık. Büyükşehir’e giderek İmar Komisyon Başkanını ve Başkan vekilimiz ile Destek Hizmetleri Daire Başkanımızı ziyaret ettik. İmarla ilgili çok problemimiz var. Belli bir aşamaya gelmiş, kalmış ilerleyememiş ve kangren hale gelmiş sorunlar vardı. Çalışılması zor bir insanımdır. Disiplinli çalışmayı severim. Başladığım işi bitirme gibi bir yapım var. İmar Komisyon Başkanı ile yaptığımız toplantıda şunu söyledim; ‘Başkanım bu konu ile ilgili bir arkadaşımızı görevlendirdik. Bu sorunların bir an evvel çözülmesini istiyoruz. Bir daha beni buraya getirtme başkanım çünkü Ataşehir’de işim çok, zamanım da az.’ Hatta yetişemez dedikleri imar konusunda küçükte olsa geçirdiler. Böylece çalışmalarımıza start vermiş olduk. Sonuna kadar destek olacaklarını söylediler.”

ATAŞEHİR’DE SORUNUMUZ SADECE İMAR DEĞİL

Ataşehir’de sorunumuz sadece İmar değil. İçerenköy ve Esatpaşa mahallerinde spor kompleksleri ile ilgili Büyükşehir’in projeleri var. Bu projelerin her şeyi hazır, fakat bütçe ile ilgili bir sıkıntıdan dolayı ilerlememiş olan projeler. Bu konuları Cuma günü Mimar Sinan Camii’nde İl Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştüm. Konuyu izah ettim.  Çok kısa sürede temellerinin atılacağına ilişkin sözü aldık. Sonuna kadar takip ediyoruz.




İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109