RAMAZAN’DA MÜMİNLER EN SEVGİLİYE GİDİYOR

Müslüman alemi için en önemli aylardan olan üç ayların başlamasıyla birlikte kutsal topraklara özlem artmaya başladı.

RAMAZAN’DA MÜMİNLER EN SEVGİLİYE GİDİYOR
 RAMAZAN’DA MÜMİNLER EN SEVGİLİYE GİDİYOR
Müslüman alemi için en önemli aylardan olan üç ayların başlamasıyla birlikte kutsal topraklara özlem artmaya başladı. Hac kurası çıkan hacı adayları hac ibadetlerini yerine getirerek bu özlemlerini giderirken, kura çıkmayanlar ise bu özlemlerini Ramazan umresiyle giderecekler. Ramazan umresine katılanlar, Mekke ve Medine’nin yanı sıra Hicret ile başlayan Müslümanlık yolculuğunun tüm kutsallığını yaşayarak; Arafat, Mina, Müzdelife ve Mescid-i Nebevi gibi kutsal mekânları da görme imkânı bulacaklar.

Nüans Tur, tüm aile unutulmaz bir Ramazan ayı geçirmeniz için Umre turları düzenliyor. Nüans Tur’un; 7 gece 8 gün ila 31 gece 32 günlük, 25 farklı paketle sunduğu Ramazan Umresi Turları ile umreciler; bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutsal topraklarda geçirerek, kutsal mekânların ruhunu tüm Müslüman alemi ile beraber yaşama imkânı bulabilecekler.

1 Haziran’dan itibaren Ramazan Umre Turları’na katılabilecek olan umreciler, Mekke ve Medine gibi Müslümanlar için önemli kabul edilen şehirlerin ziyaretinin yanı sıra Arafat, Mina, Müzdelife ve Mescid-i Nebevi gibi kutsal mekânlarda ibadet etmenin eşsiz huzurunu yaşama fırsatı da yakalayacak. Ramazan umresi boyunca, bütün teravih ve teheccüt namazlarını Mekke’de ve Medine’de hatimlerle kılacaklar. Mescid-i Nebevi ve Harem-i Şerif’de dünyanın en büyük iftar sofrasında bütün müminlerle birlikte iftar açacaklar. Mekke ve Medine’de bir ay Ramazan’ı yaşayan umreciler, bayram sonrası Türkiye’ye gönül huzuru ile dönecekler.

Nüans Tur ayrıcalığıyla her bütçeye ve her kesime göre hazırlanan 25 ayrı program sayesinde isterseniz Ramazan ayını isterseniz de bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni kutsal mekânlarda geçirebilirsiniz. Bin 550 ila 2 bin 300 USD aralığında değişen umre turları ile kutsal toprakları ziyaret edebilirsiniz.

HAC, UMRE HABERLERİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER