Tapi ile Topi, Ataşehirli çocuklara atık pillerin hikayelerini anlattılar

Ataşehirli 1.600 çocuk, Ataşehir Belediyesi tarafından çevre bilincini geliştirmek amacıyla anaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen müzikli kukla gösterilerini izledi.

Tapi ile Topi, Ataşehirli çocuklara atık pillerin hikayelerini anlattılar

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) ve Karma Drama işbirliğiyle gerçekleşen etkinliklerde, Tapi ile Topi isimli atık pil karakterlerinin geri dönüşüm hikayeleri anlatıldı. 

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda, Karma Drama Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen Müzikli Kukla Tiyatro gösterilerinde, Ataşehir’deki anaokullarından gelen 1.600 anaokulu öğrencisine; geri dönüşümlü atık pillerin ne olduğu, ne işe yaradığı ve nasıl toplanması gerektiği hakkında bilgiler eğlenceli ve öğretici bir şekilde sunuldu. 

4 gün boyunca günde iki seans olarak düzenlenen müzikli kukla tiyatrosunun son gösteriminde Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman tarafından TAP Derneği adına Savaş Arna’ya, Ataşehir Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Sadi Özata tarafından da Karma Drama Tiyatro ekibine teşekkür plaketi sunuldu. Kukla tiyatrosu gösterimleri sonrası anaokulu öğrencilerine de çeşitli hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109