Otomobilinin Lastiğini Değiştirirken 140 Bin Lira Çaldırdı

Ataşehir'de E-5'te seyir halindeyken lastiği patlayan sürücü, otomobilini yolun kenarına çekti.

Otomobilinin Lastiğini Değiştirirken 140 Bin Lira Çaldırdı

Ataşehir'de E-5'te seyir halindeyken lastiği patlayan sürücü, otomobilini yolun kenarına çekti. Bir kimya şirketinin muhasebe departmanında çalışan sürücü lastiği değiştirirken otomobilin yanına gelen bir kişi, kapıyı açıp içinde 110 bin TL çek ve 16 bin 500 Dolar olan çantayı alarak kaçtı. Tüm olup bitenler güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bir kimya şirketinin muhasebe departmanında çalışan Bekir Alkuz, Küçükbakkalköy'deki bir döviz bürosundan 16 bin 500 Dolar aldı. Bekir Alkuz, döviz bürosundan aldığı doları ve şirketin çekini çantaya koyup 34 GE 9138 plakalı şirket aracıyla yola çıktı. Bekir Alkuz, E-5 Karayolu Yenisahra mevkiine geldiğinde otomobilin sağ ön lastiği patladı. Alkuz otomobili yol kenarına çekip lastiği değiştirmeye çalışırken, bu sırada başında kasket olan bir kişi gelip aracın sol arka kapısını açtı.

Bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde yüzü belli olmayan zanlı, otomobilin kapısını açtıktan sonra içinde 110 bin TL değerinde çek ve 16 bin 500 Dolar bulunan çantayı alıp yaya olarak kaçtı. Lastiğini değiştirmekle uğraşan Bekir Alkuz, otomobilin kapısını açtığında çantanın yerinde olmadığını görünce hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis Bekir Alkuz'un ifadesini alırken güvenlik kamerası görüntülerinden zanlının eşkalini tespit etmeye çalıştı.

Bekir Alkuz olayla ilgili olarak, "Lastik değiştiriyordum otomobilin içindeki çantayı almışlar" dedi. Bekir Alkuz daha sonra detaylı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2012, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109