Evin Şahane ataşehirli Şanslı Ailenin evinde?

Kanal D’de yayınlanan Evim Şahane 18 Şubat Çarşamba Ataşehir'de yaşayan Dilek Çapacı'nın mutfağını yenileyecek!

Evin Şahane ataşehirli  Şanslı Ailenin evinde?
Evin Şahane ataşehirli  Şanslı Ailenin evinde?

Kanal D’de yayınlanan Evim Şahane 18 Şubat Çarşamba Ataşehir'de yaşayan Dilek Çapacı'nın mutfağını yenileyecek! Selim Yuhey, Dilek Çapacı'nın mutfağında ne gibi mükemmel değişikliklere imza atacak! Gözlerinize inanamayacağınız değişim Evim Şahane proğram’ında devam ediyor. Evim Şahane ustaları ve Mimarımız Selim Bey Kanal D’nin, sevilen dekorasyon programı “Evim Şahane’de izle.

Kanal D’nin, sevilen dekorasyon programı “Evim Şahane”; Çarşamba günü, Dilek Çapacı'nın mutfağını nasıl yenilendiğini izlemek istiyorsanız, Evim Şahane hafta içi her gün saat 15.45'de Kanal D'de.

Kanal D’nin, sevilen dekorasyon programı “Evim Şahane”; Çarşamba günü, Ataşehir'de yaşayan Dilek Çapacı'nın mutfağını yenileyecek.

Mimar Selim Yuhay’ın sunumu ve tasarımıyla yenilenen mutfak, büyük bir değişime uğrayacak ve usta ekiple birlikte, hayallerdeki hale gelecek. “Evim Şahane” ayrıca, dekorasyon dünyasının yeniliklerini de ekrana taşıyacak.

Dekorasyon Dünya’sının en çok tercih edilen proğram’ı Evim Şahane, Mimar Selim Yuhey ile Kanal D Ekranlarında izlenmeye devam ediyor. Tasarım, dekorasyon, moda, tekstil, alışveriş, denince akla gelen proğram Evim Şahane Kanal D’de seyrediliyor. Hafta içi her gün yayınlanan ve her gün farklı Ailelerin evini yeni görünümüne kavuşturmayı hedefleyen Evim Şahane bu gün hangi şanslı Aile’nin evin’de?

PROĞRAM: EVİM ŞAHANE
SUNUCU VE MİMAR: SELİM YUHEY
YAYIN KANALI: KANAL D
YAYIN SAATİ: 15:45
YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN




Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109