Başkan İlgezdi YEDPA Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, YEDPA Ticaret Merkezi esnafıyla kahvaltıda buluştu.

Başkan İlgezdi YEDPA Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu
Başkan İlgezdi YEDPA Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, YEDPA Ticaret Merkezi esnafıyla kahvaltıda buluştu.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


Düzenlenen kahvaltıya Başkan İlgezdi’yle beraber,  YEDPA Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Belediye Birim Müdürleri, muhtarlar, Ataşehir Belediyesi meclis üyesi adayları ile YEDPA esnafı katıldı.  

YEDPA’nın da bulunduğu Yeni Çamlıca Mahallesi’nin mülkiyet ve imar sorunları üzerinde durulan toplantıda Ataşehir genelinin imar sorunu da görüşüldü.

Toplantıda konuşan Başkan Battal İlgezdi, YEDPA’nın mülkiyet ve imar sorununun çok eskilere dayandığını, geçmiş dönemde 20 yıl boyunca hiçbir yönetimin çözüm için adım atmadığını vurguladı.

Ataşehir Belediyesi olarak iyi niyetle ve ortak bir anlayışla bu sorunun çözülmesi için uğraştıklarını dile getiren Başkan İlgezdi, Ataşehir’in 1/5000’lik planlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmadığını bu sebeple Ataşehir genelinde imar sorununun yaşandığını söyledi.

Sorunun çözümü için çok çaba sarfettiklerini belirten Başkan İlgezdi, “Bu sorunu bize çözdürmediler fakat 30 Mart’tan sonra Mustafa Sarıgül Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda bu sorunu çok kısa sürede çözeceğiz” dedi.

Gündem üzerine de konuşan Başkan Battal İlgezdi; “Demokrasi ve hukuk hepimize lazım. Cumhuriyet, laiklik ve demokrasi bizim ortak değerlerimizdir. Biz hizmet sunarken hiçbir ayrım yapmadık, yapmayacağız. Önümüzdeki seçimler ülkemiz için çok önemli” dedi.

YEDPA Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan yaşadıkları sorunun Ataşehir Belediyesi’ne mal edilemeyeceğini, 27 yıllık bir sorun olduğunu vurgulayarak, sorunlarının çözülmesi için Büyükşehir Belediyesi’nden çözüm beklediklerini dile getirdi.

Toplantı sonrası YEDPA yönetimi tarafından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür plaketi verildi.       



Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109