Başkan Battal İlgezdi: 'Biz hizmet, oy peşinde olanlar ise dedikodu üretiyor'

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, belediye çalışmalarını anlatıp, halkın sorunlarını yüz yüze dinlediği mahalle toplantılarına devam ediyor.

Başkan Battal İlgezdi: 'Biz hizmet, oy peşinde olanlar ise dedikodu üretiyor'
Mustafa Kemal ve Âşık Veysel Mahallelerini kapsayan toplantıda Başkan İlgezdi, “Yapılan çalışmaları yok sayan, sizlere özellikle imar konusunda yanlış bilgi verenlere inanmayın. Biz yaptığımız her çalışmanın hesabını başta sizler olmak üzere herkese veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Mustafa Kemal ve Âşık Veysel Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği, katılan vatandaşların büyük bir bölümünün de ayakta izlediği toplantıda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yaptığı konuşmasında; Mustafa Kemal ve Âşık Veysel mahallelerinin merkezi ve yerel yönetimlerce bugüne kadar dışlandığını vurguladı. Vatandaşları sandık başındaki tercihlerine göre değerlendiren siyasetçilerin hizmet yerine dedikodu ürettiklerine dikkat çeken Başkan İlgezdi şunları söyledi: “Özellikle imar sorunu olan mahallelerimizde imar planlarının Ataşehir Belediyesi tarafından yapılmadığını söyleyenlere kesinlikle inanmayın. Her yerde ve her ortamda açık yüreklilikle söylüyorum. İlçe belediyelerin imar planı yapma yetkisi yoktur. Yetki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin elinde. Plan yapma yetkisini bize vermeyenler, size planları bizim yapmadığımızı söylüyor. Bunlara kanmayın, bunlar ucuz siyasi oyunlardır. Ben, halk için hizmet yaparken, oy hesabı yapmıyorum. Bana oy veren, vermeyen her vatandaşa eşit oranda hizmet vermek için çalışıyorum”


Mustafa Kemal Mahallesi ile Âşık Veysel Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, başta Deniz Gezmiş Parkı olmak üzere çok sayıda parkın yenileme ve bakım çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Mustafa Kemal Mahallesi’nde bir Kültür Merkezi yapacağının da müjdesini verdi. Başkan İlgezdi’nin konuşmasının ardından söz alan mahalle sakinleri de, belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “En önemli sorunumuz imar. Bu sorunu da Başkan İlgezdi’nin çözeceğine inanıyoruz. İmar sorununun çözümüne ilişkin Başkan İlgezdi’nin atacağı her adımı destekliyoruz” mesajını verdi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Semra Akkaya, Âşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hüseyin Tokmak’ın da kısa birer konuşma yaptığı toplantıya belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2012, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER