“Ataşehir'de Okullararası Atletizm Şampiyonası” yapıldı

Ateşehir Belediye Başkanlığı Okullararası Atletizm Şampiyonası yapıldı. Ataşehirli atletler birincilik için birbiri ile kıyasıya yarıştı. Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ve Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de izlediği yarışmada, ferdi ve takım olarak katıldıkları yarışlarda dereceye girenler İstanbul Şampiyonası’nda Ataşehir ilçesi adına yarışmaya hak kazanırken, sıralamaya giremeyen atletleri ise öğretmenleri teselli etti.

“Ataşehir'de Okullararası Atletizm Şampiyonası” yapıldı

Ataşehir Belediye Başkanlığı Okullararası Atletizm Şampiyonası’nda dereceye girenlere ödüllerini Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Er, Halk Eğitim Müdürü Yakup Ay ile Ataşehir Belediyesi başkan yardımcıları verdi.

Ataşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Battal İlgezdi: “Gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabilmeleri için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Ataşehir her konuda olduğu gibi sporda da öncü olmayı sürdürecektir” dedi.

Yarışmada; Yıldız Erkekler Ferdi kategorisinde birinci TEB Ataşehir İlköğretim Okulu’ndan Burak Eldeleklioğlu, ikinci Yenisahra Duriye Nuriye İlköğretim Okulu’ndan Bircan Canlı, üçüncü ise Cemile Besler İlköğretim Okulu’ndan Emrah Demir oldu.
Yıldız Erkekler Takım sıralamasında, Yenisahra Duriye Nuriye İlköğretim Okulu birinci, Celal Yardımcı İlköğretim Okulu ikinci, Ali İhsan Hayırlıoğlu ise üçüncü geldi.

Genç Kız Ferdi kategorisinde Mevlana Lisesi’nden Eda Karataş birinci, Prof. Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nden Selen Güney ikinci, TEB Ataşehir Anadolu Lisesi’nden Tuğba Battal üçüncü oldu.

Genç Kız Takım sıralamasında; Prof. Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi birinci, Mevlana Lisesi ikinci, Mehmet Rauf Lisesi ise üçüncü geldi.


Genç Erkek Ferdi sıralamada ise Esatpaşa Ticaret Meslek Lisesi’nden Mesut Kalim birinciliği, Prof. Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’den Berkan Turan ikinci olurken Şafak Ocak ise üçüncü oldu.

Genç Erkeklerde ise Prof. Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi birinci, Mehmet Rauf Lisesi ikinci, TEB Ataşehir Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Küçük Kızlar Ferdi kategoride Yenisahra Duriye Nuriye İlköğretim Okulu öğrencisi Sevin Aydın birinci, Özel Ataşehir Doğa Koleji öğrencisi Arda Deniz Gümlek ikinci, Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencisi Aysel Aydoğdu ise üçüncü oldu.

Küçük Kızlar Takım sıralamasında; Akşemsettin İlköğretim Okulu birinci, Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu ikinci, Yenisahra Duriye Nuriye İlköğretim Okulu ise üçüncü geldi. 

Küçük Erkekler Ferdi sıralamada Mustafa Öncel İlköğretim Okulu Fırat Özyağcı birinci ve Tansu Akpolat ikinci, Ali İhsan Hayırlıoğlu İlköğretim Okulu’dan Ahmet Utku ise üçüncü oldu.

Küçük Erkekler takım sıralamasında; Mustafa Öncel İlköğretim Okulu birinci, Ali İhsan Hayırlıoğlu İlköğretim Okulu ikinci, Yenisahra Duriye Nuriye İlköğretim Okulu üçüncü geldi.

Yıldız Kızlar Ferdi kategoride; Mustafa Öncel İlköğretim Okulu’ndan Aslıhan Dursun birinci, Orhan Veli İlköğretim Okulu öğrencisi Zilan Daş ikinci, Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencisi Beyza Nur Levent üçüncü oldu.

Yıldız Kızlar takım sıralamasında ise Akşemsettin İlköğretim Okulu birinci, Mustafa Öncel İlköğretim Okulu ikinci ve Orhan Veli İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2012, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER