ATAŞEHİR'DE MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK PROJE

TED Rönesans Koleji öğrencileri, “herkes Kitap okuyabilsin” diye ‘Kamu Alanlarına Kitap Bırakma Projesi’ başlattı.

ATAŞEHİR'DE MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK PROJE
ATAŞEHİR'DE MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK PROJE

TED Rönesans Koleji öğrencileri, “herkes Kitap okuyabilsin” diye ‘Kamu Alanlarına Kitap Bırakma Projesi’ başlattı.

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkati çeken TED Rönesans Koleji’nin duyarlı öğrencileri, bağış kitaplarla bir meslek lisesine kütüphane kurulmasına da destek verdi.

Sosyal sorumluluk uygulamalarıyla bilinçli ve duyarlı nesillerin yetişmesine özel önem veren TED Rönesans Koleji’nin duyarlı öğrencileri anlamlı bir projeye daha imza attı. Minik öğrenciler, “herkes kitap okuyabilsin” diye yola çıktı ve TED Rönesans Koleji ‘Kamu Alanlarına Kitap Bırakma’ Projesi başlatıldı. Kitap okuma alışkanlığını artırmayı amaçlayan projeyle Kolej, kitap bağışında bulunduğu Ataşehir’deki bir meslek lisesinin de kütüphaneye kavuşmasına destek oldu.

Sağlıklı bir toplum için genç nesillerin sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine ve paylaşmanın önemine inanan TED Rönesans Koleji, bu amaçla sosyal sorumluluk etkinlikleriyle eğitim-öğretim hayatına katkı vermeye devam ediyor.

TED Rönesans Koleji’nin Toplum Hizmeti çalışmaları kapsamında İstanbul Maltepe’de başlatılan “Kamu Alanlarına Kitap Bırakma Projesi” için Kozzy ve Optimum alışveriş merkezlerinde kitap kumbaraları kuruldu. TED Rönesans Koleji 4. sınıf öğrencilerinin öncülüğünde yürütülen proje kapsamında, İstanbul Optimum AVM ve Kozzy AVM’de bulunan kitap kumbaralarında şu ana kadar 150 koli kitap toplandı. Projenin başarılı olması için emek veren TED Rönesans Koleji öğrencileri, kitap sayısının arttırılması ve projenin yaygınlaştırılması için faaliyetlerine devam etmekte kararlı.

Bilimsel düşünen ve yaratıcı çözümler sunan, en az bir yabancı dili etkili bir şekilde kullanan, özgüveni yüksek, her alanda geleceğin lider vatandaşlarını yetiştirmeyi hedefleyen TED Rönesans Koleji de hayata geçirilen ve duyarlı öğrencileri tarafından sahip çıkılan bu yeni proje ile sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

BAĞIŞ KİTAPLARLA KÜTÜPHANE KURULDU

TED Rönesans Koleji Toplum Hizmetleri Komitesi de öğrencilere örnek olmaya devam ediyor. Komite üyeleri, bağışladıkları kitaplarla, Ataşehir İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kütüphane kurulmasına destek verdi.

Ataşehir İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden gelen talep üzerine harekete geçen TED Rönesans Koleji Toplum Hizmetleri Komitesi, 400 adet “100 Temel Eser” ile 181 adet lise düzeyine uygun kitabı Meslek Lisesi öğretmenlerine teslim etti. Böylece TED Rönesans Koleji, toplam 581 adet bağış kitapla Ataşehir İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kütüphane kurulmasına katkı sağladı.

ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ

ATAŞEHİR EĞİTİM KURUMLARI


Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER