Ataşehir'de Malatyalılardan İftar yemeği

Ataşehir Malatyalılar Derneği, 2500 kişinin katıldığı bir iftar yemeği verdi.

Ataşehir'de Malatyalılardan İftar yemeği
Ataşehir'de Malatyalılardan İftar yemeği

Ataşehir Malatyalılar Derneği, 2500 kişinin katıldığı bir iftar yemeği verdi.

Kısa adı “ATAMAD” olan Ataşehir Malatyalılar Derneği, Ataşehir Belediyesinin katkılarıyla Küçükbakkalköy’deki Kemal Berktan Ortaokulu bahçesinde iftar yemeği verdi.

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, AK parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Kale, Ataşehir Belediyesi Meclis başkan vekili Sadi Özata, Ataşehir belediyesi başkan yardımcılarından Hüseyin Hışman ve Namık Sürmen, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, ATAMAD Başkanı Himmet Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Malatyalılar ve Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

İftarın ardından kurulan sahnede; Nur Yoldaş, Kartal Kaan, Ozan Coşkun, Gözde Kırgız ve Çağrı Mengüç tarafından sahnelenen Direklerarası Ramazan şenlikleri kapsamında sundukları Kavuklu Pişekâr atışması, Meddah Oyunu, Kanto Gösterisi ve Fasıl Heyetinin yanında Ramazan skeçleri ve müzik dinletileri vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.

Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkanı Himmet Kaya, iftar sonrası basına yaptığı açıklamada “Ramazan ayının ruhuna uygun olarak lokmalarımızı paylaştık. Soframızda her düşünceden ve her yaştan insanımızı bir arada görmenin anlamı çok büyük.  Ramazan ayının bütün insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER