Ataşehir Tüm Çankırılılar’ Derneği Basınla Tanıştı

Ataşehirde Kuruluşunu tamamlayan ve dernek merkezinin açılış hazırlıklarını yapan Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği kahvaltıda basınla buluştu.

Ataşehir Tüm Çankırılılar’ Derneği Basınla Tanıştı
Ataşehir Tüm Çankırılılar’ Derneği Basınla Tanıştı

Ataşehirde Kuruluşunu tamamlayan ve dernek merkezinin açılış hazırlıklarını yapan Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği kahvaltıda basınla buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kurucu başkan Hakan Kılıç ve 40’a yakın kurucu üye tarafından kuruluş çalışması yürütülen, Ataşehir’deki 7 Çankırılı derneğini bünyesinde temsil eden, kuruluş sırasında 250’iyi aşan üye sayısı ile Ataşehir’de yaşayan Çankırılıların adresi olacağı ifade edilen Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi düzenlediği kahvaltılı toplantıda basınla tanıştı.

Erol Tepebaşı ve Selami Kaplan’ın da ararlında bulunduğu Hakan Kılıç başkanlığındaki Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu tarfından Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıya basın kurumları; İstanbulum Gazetesi, Ataşehirweb, İtvhaber.com, Ataşehir’de Gündem, Kanat Sesi, Vizyon Tv adına temsilcileri; Ali Bal, Önde Kavalacı, Recep Kenan, Ufuk Bulut, İsa Kırım, Kadir İncesu ve Zeynel Parmaksız katıldılar.

Ataşehir’de yaşayan Çankırılılara ait derneklerin bir araya gelerek eğitim, kültür, dayanışma ve yardımlaşma kapsamında Ataşehirli Çankırılılar ve Ataşehirlilerin yararına çalışmalar yapmak amacı ile kurulan Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin İçerenköy’deki merkezi 18 Ocak 2015 Pazar günü açılıyor.

Herhangi bir siyasi parti ya da kuruluşun derneği olmadıklarının vurgulandığı, Ataşehirli Çankırılılar ve Ataşehirlilere hizmet amacı ile kurdukları derneğin, kuruluş ile dernek merkezinin açılışını duyurmak ve dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi vermek üzere Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim kurulu tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Yönetim Başkanı Hakan KILIÇ “Ataşehir’de  Çankırılıların temsil edilmekte eksikliğini, yetersiz olduğunu gördük. Siyaseten bir beklentim yok. Önümüzdeki günlerde aday olmayı düşünmüyorum. Ataşehir’de Çankırılılara hizmet için oluşturulan bu derneğe kurucu başkan oldum. Amacımız bütün Çankırılıları kucaklamak. Dertlerine derman, işsizine; iş, aşsızına; aş olabilmek için bu derneğimizi kurduk.

Başkan olarak dernekte siyasi görüşümü öne çıkarmam. Ataşehir’de bulunan yedi köy derneği bu oluşumun içinde. Beklentilerimiz çok yüksek. Bunları hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Altı ay içinde genel kururlumuzu yapacağız. Kim bu işi ben iyi yaparım deyip aday olursa hepimiz onun arkasında durur ve destek veririz. Eski ÇANDEF Genel Başkanımız Vahap Yartaş’ı saygıyla anıyoruz. Görev yaptığı dönemde Çankırılıların ismini duyurdu. Çankırılılara öz güven kazandırdı. Verimli toprakları olmadığı için memleketimiz Çankırı’dan buraya gelen hemşerilerimize hizmet etmek için buradayız” dedi.



Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER