Ataşehir'de Çankırılılar Şehitler için Mevlit Okuttular

Ataşehir tüm çankırılılar derneği Şehitlerimiz için Mevlid Tevidinde biraraya gldip dua ettiler.

Ataşehir'de  Çankırılılar Şehitler için Mevlit Okuttular
Ataşehir'de  Çankırılılar Şehitler için Mevlit Okuttular    

Ataşehir tüm çankırılılar derneği Şehitlerimiz için  Mevlid Tevidinde biraraya gldip dua ettiler.

Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından son zamanlarda yaşanan terör saldırıları sonucu hayatlarını kaybeden şehitler için mevlit programı düzenlendi. K.bakkalköy'deki Dernek Merkezinde düzenlenen programa, Selçuklar Cami Hocası İsmail DEMİR ve Muzezzinleri ile Yenisahra Cami Hocası Kayışdağı Merkez Cami Hocası Ahmet TURHAN, Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Zekeriya AÇIKGÖZ, Korgun Dernekler Başkanı İsmail KILIÇARSLAN Sultanbeyli Çankırılar Dernek Başkanı, Maltepe Çankırılar Dernek Başkanı Zeynettin AYDIN Ataşehirde bulunan Köy Dernekleri Karakuzu Köyü, Aşağı Pelitözü Köyü, Sumucak Köyü, Sacak Köyü Dernek Başkanları Yönetimleri ile Ferhatpaşa Muhtarı Hüseyin UZUN Çankırılılar Flatformu Başkanı Ersoy KAŞAK ve yönetimi Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Selami KAPLAN, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sinan AYRANCI,  ve Ataşehirlilerin katılımı ile şehitler için Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okundu. Dualarla şehitler anılarak Allah’tan rahmet dilendi.  

Son zamanlarda yaşanan olayların kendilerini üzdüğünü dile getiren Dernek Başkanı Mehmet BAĞCI  Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyoruz.” dedi.

Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği Genel Sekreteri Birol EKŞİ, Şehitlerimizin ruhu şad olsun mekanları cennet "Rabbimizden" ettiğimiz tüm duaların kabul olmasını niyaz ediyoruz. Kadın Kolları Başkanımız sayın Filiz ÖZTÜRK yönetimi Ayşe EKŞİ, Sevim SOYAL, Ayşe GÜRSOY, Canan TEPEBAŞI nezaketinde tüm kadın hemşerilerimiz ve komşularımıza yönelik 13 Şubat 2016 Cumartesi günü K. Bakkalköy Kastelli İş Merkezi Yeditepe Düğün Salonunda Çankırı Yöresel FERFENE (Kadınlar Programı) düzenlenecektir. tüm Hemşerilerimiz komşularımız dostlarımız davetlidir dedi.


Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109