Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. ATAŞEHİR'E TAŞINIYOR

Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. Merkezini Ataşehir'deki Varyap Meridian'a Taşıyor

Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. ATAŞEHİR'E TAŞINIYOR

Kredi kuruluşları ile finansal kuruluşlar arasında her türlü bilgi ve belge paylaşımını sağlamak üzere kurulan Kredi Kayıt Bürosu A.Ş., merkezini Ataşehir'deki Varyap Meridian'a taşıyor.HaberYurdum: Kredi kuruluşları ile finansal kuruluşlar arasında her türlü bilgi ve belge paylaşımını sağlamak üzere kurulan Kredi Kayıt Bürosu A.Ş., merkezini Ataşehir'deki Varyap Meridian'a taşıyor.

Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat Bankası ortaklığındaki Kredi Kayıt Bürosu, Varyap Meridian'a taşınarak Ataşehir'de kurulacak Finans Merkezi'nin yanında yerini alacak.

Dünyanın en iyi projesi seçilerek ulusal ve uluslararası alanda birçok ödül kazanan Varyap Meridian'da, 2012 yılı içerisinde tüm daire ve konut teslimleri tamamlanarak 5 bine yakın nüfusa hizmet edecek. Ocak 2012 itibariyle 1. Etap bloklarının teslimlerinin yapıldığı ve Finans Merkezi'ne yakınlığı nedeniyle, bünyesindeki ofis ve dükkanların da giderek değer kazandığı projede, Kredi Kayıt Bürosu'nun da yer alması, Varyap Meridian'ı, Finans Merkezi projesinin önemli bir parçası haline getirdi.

Proje dahilinde şu anda satışta bulunan Meridian for Business binasında 45 metrekare ile bin metrekare arasında ofis ihtiyacına cevap veren ünitelere, değişik meslek grupları ve finans sektörüne hizmet verecek şirketler talep gösteriyor. Şubat ayı içinde satışa çıkarılacak diğer ofis bloklarının taliplileri arasında ise ulusal ve çok uluslu sigorta şirketleri ve bazı Türk bankalarının adı geçiyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER