Ataşehir polisi 16 kilo esrar ele geçirdi.

Ataşehir polisi 16 kilo esrar ele geçirdi.

Ataşehir polisi 16 kilo esrar ele geçirdi.
Ataşehir polisi 16 kilo esrar ele geçirdi.

Su servisi yaparak uyuşturucu sattılar

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu piyasa değeri 30 bin lira olan 16 kilogram toz esrar ele geçirildi. Uyuşturucu satıcılarının yakalanmamak için su satarken beraberinde uyuşturucuları pazarladıkları belirlendi.

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler yapılan çalışmalar sonucu ilk olarak içici olan R.K’nın üzerinde bir miktar esrar ele geçirdiler. Polis ekipleri R.K’nın sorgulayarak uyuşturucuyu su satıcısı C.K’dan aldığı bilgisine ulaştı. İçerenköy’de C.K’yı üzerinde bir kilo toz esrar ile birlikte yakalayan ekipler C.K’nın da uyuşturucuyu Maltepe’de O.Y isimli rebrezant’dan temin ettiğini belirledi. Polis ekipleri bu kez O.Y’nin Maltepe’deki evine operasyon düzenledi. Kapısına polisin geldiğini gören O.Y yanında bulunan bir kilogram esrarı tuvalete dökerken bir kilosunu ise tuvalette bir boşluğa sakladı. O.Y’yi gözaltına alan polis evde yaptığı aramada saklanan bir kilogram esrarı buldu.

Rebrezant O.Y’nin sorgulaması sonucu esrarı Gaziosmanpaşa’da N.K ve M.K isimli iki kişiden aldığını belirlediler. İlk olarak alıcı gibi davranarak N.K ve M.K ile irtibata geçen polis ekipleri bu kişilerden bir kilogram esrar satınaldılar. Daha sonra N.K ve M.K’nın kaldıkları gecekonduyu belirleyerek operasyon düzenleyen polis ekipleri  N.K ve M.K’yı gözaltına alarak evde yaptıkları aramada 13 kilogram esrar ele geçirdiler. Uyuşturucu satıcılarının yakalanmamak için su servisi yaparken beraberinde uyuşturucuyu pazarladıkları belirlendi.

Operasyonlar sonucu gözaltına alınan toplam 5 kişi yapılan emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kadıköy Adliyesi’ne sevkedildiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER