Ataşehir'in Sultanları üzüldü

Ataşehir'in Sultanları üzüldü TFF Bayanlar Ligi’nde namağlup lider ünvanı ile sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Ataşehir Bdelediyespor Bayan Futbol Takımı 0-0 berabere kalarak bu sezon ilk kez puan kaybetti.

Ataşehir'in Sultanları üzüldü
Ataşehir'in Sultanları üzüldü
Ataşehir'in Sultanları üzüldü   TFF Bayanlar Ligi’nde namağlup lider ünvanı ile sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Ataşehir Bdelediyespor Bayan Futbol Takımı 0-0 berabere kalarak bu sezon ilk kez puan kaybetti.
 
Yenisahra Stadı’nda Trabzonspor’u konuk eden Ataşehir'in Sultanları büyük tribün desteğine rağmen 3 puanı alamadı. Ataşehir Kaymakamı  Turgut Çelenkoğlu'nun da Ataşehir Belediyesi Başkan yardımcısı Belediyespor  Dernek Başkanı Sadık Kayhan'la birlikte izlediği karşılaşma hakemin kötü yönetimi nedeniyle zaman zaman protestolar arasında oynandı.

Ataşehir Belediyespor’un gol ayağı Yeliz'in gününde olmayışı ve hafif sakatlığı nedeniyle ilk 45 dakikada Fatma'nın yedek kulübesinde oturması da sultanların 3 puana ulaşmasını engelledi.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve Erol Dolu ile Atsaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hünkar Akkuş'un da izlediği karşılaşmada Ataşehir Belediyespor çok sayıda gol fırsatından yararlanamadı.

Trabzosporluların çok sert oyunu ve kasti faullerine seyirci kalan hakem tribünlerden yoğun tepki aldı. Karşılaşma 0-0 sona ererken Ataşehir'in sultanları bu sezon ilk kez puan kaybederek sahadan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2012, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109