Ataşehir’in Sultanları şampiyonluğu seyircisiyle kutladı

Ataşehir’in Sultanları şampiyonluğu seyircisiyle kutladı. TFF. Bayanlar Futbol Ligi’nin bitimine bir hafta kala sahasında İzmir Konak Belediyespor’u 3-0 yenen Ataşehir’in Sultanları şampiyonluğunu Ataşehirlilerle kutladı.

Ataşehir’in Sultanları şampiyonluğu seyircisiyle kutladı
TFF. Bayanlar Futbol Ligi’nin bitimine bir hafta kala sahasında İzmir Konak Belediyespor’u  3-0 yenen Ataşehir’in Sultanları şampiyonluğunu Ataşehirlilerle kutladı.

Geçen hafta Adana’da aldığı galibiyetle ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Ataşehir’in Sultanları, bu hafta Konak Belediyespor maçında seyircisiyle buluştu. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Yenisahra Stadı’nda oynanan maçı Lütfiye Ercümen’in iki ve Reyhan Şeker’in bir golüyle 3-0 kazanan Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı’na maçın bitiminde şampiyonluk kutlaması yapıldı.

Güne Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Aliağaoğlu, Ataşehir Belediyespor Dernek Başkanı Sadık Kayhan,  derneğin Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ve Genel Sekreteri Mehmet Ali Düzova’nın da katıldığı kahvaltı ile başlayan Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı düzenlenen basın toplantısında da salonda ki yerini aldı.

Basın toplantısında Ataşehir’in Sultanlarını kutlayarak başladığı konuşmasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Futbolcularımız amatör bir ruhla mücadelelerine başlayıp, büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Kızlarımız bu zafere önce kendileri inandı, sonra bizi de inandırdılar. Hedefimizin ilk kısmını Türkiye şampiyonu olarak başardılar. Artık hedefimiz daha büyük. Şimdi Avrupa’da başarılı olmalarını istiyoruz. Bir öğretmen ve 24 öğrenciden oluşan takımımız; İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Aksaray ve Adapazarı’ndaki okullarda eğitim hayatlarına da devam ediyor. Hayatlarının bu iki bölümünü de başarılı şekilde yaşadıkları için tekrar tebrik ediyorum” dedi.  

Basın toplantısında konuşan Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Sadık Kayhan ise şunları söyledi: “Sezona başlarken Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ve sizlerle birlikte; Türkiye’de şampiyonluk, Avrupa’da final oynama hedefini belirlemiştik. Bu hedef doğrultunda hedefleri bizim kadar büyük olan Ağaoğlu Şirketler Grubu ile sponsor anlaşması imzaladık. Yine bu hedef doğrultusunda Türkiye’deki en iyi bayan futbolculardan transferler gerçekleştirdik. Şimdi ulaştığımız bu başarıda imzası olan herkesi kutluyorum.” 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise yaptığı konuşmada; “Biz Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımına sponsor olarak destek sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz. İnşaat sektöründe faaliyet gösterdiğimiz için bize karşı ‘bunların tek işi bina yapmaktır’ ön yargısı var. Oysa biz faaliyet gösterdiğimiz bölgede sosyal sorunlara mümkün olduğu kadar katkı sağlamaya özen gösteriyoruz. Kalkınmış bir toplum olmak istiyorsak sadece ekonomiyle değil, sporla, kültürle, sanatla ve eğitimle, hep birlikte kalkınacağız. Özellikle toplumumuzda kadına şiddetin tekrar gündeme geldiği bu günlerde bayan futbolcularımız bizi gururlandırdı” dedi.

Basın Toplantısının ardından Yenisahra Stadı’na giden Ataşehir’in Sultanları Tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu statta Konak Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı da 3-0 kazandı. 2010-2011 sezonunda çok büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olan bayan futbolculara ve teknik kadroya, maçı izleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Sadık Kayhan, Dernek Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ve yönetim kurulu üyeleri şampiyonluk kutlamalarına katıldı. 

Başkan Battal İlgezdi, Ali Ağaoğlu ve Belediyespor Derneği Yönetim Kurulu üyeleri bayan futbolculara çeşitli hediyeler verdi. Saha içinde tur atan bayan futbolcular Ataşehirlilere Avrupa’da da başarı sözü verdi.


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2012, 22:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER