Ataşehir Belediyespor Şampiyonluğu İzmir'e Kaptırdı

TFF Kadınlar 1.Ligi 16. haftasında evinde Karadeniz Ereğlispor'a 3 - 2 yenilen Ataşehir Belediyespor şampiyonluk şansını tamamen yitirdi.

Ataşehir Belediyespor Şampiyonluğu İzmir'e Kaptırdı
Ataşehir Belediyespor Şampiyonluğu İzmir'e Kaptırdı
Recep Kenan/Ataşehirweb.com

TFF Kadınlar 1.Ligi 16. haftasında evinde  Karadeniz Ereğlispor'a  3 - 2 yenilen Ataşehir Belediyespor şampiyonluk şansını tamamen yitirdi.

ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR TFF Kadınlar 1.Ligi 16. haftasında 31.03.2013 pazar günü  12:30 da İSTANBUL, Ataşehir, YENİ SAHRA Stadı'nda oynanan maçta rakibi KDZ.EREĞLİSPOR'a 3 - 2 yenilerek şampiyonluk umudunu tamamen kaybetti.
 
Ataşehir Yenisahra Stadı'nda oynanan Ataşehir Belediyespor - Karadeniz Ereğlispor maçını BATUHAN BAYAR, YILMAZ KAYHAN, DOĞAN SUPHİ TURAN hakem üçlüsü yönetirken,  gözlemciliğini ise VEDAT AYDINLIK yaptı.

 3 hafta aranın ardından oynanan 16. hafta maçlarında Ataşehir Belediyespor, Karadeniz Ereğlispor’a 3-2 yenilerek şampiyonluk şansını kaybetti. TFF Kadınlar 1.Liginin bitimine 2 hafta kala, lig lideri Konak Belediyespor ise Çamlıcaspor’u 2-0 yenerek, puan farkını 8’e çıkartarak TFF Kadınlar 1.Ligi şampiyonluğunu garantiledi.

İlk yarsı Karadeneiz Ereğlispor'un oyuncuları Ebru (17) 2 ve Başak (8), Ataşehir Belediyesopor'dan Yağmur'un golleri ile 3 - 1 tamamlayarak soyunma odasına gitti. Ataşehir Belediyespor, Merve'nin kırmızı kartla oyun dışı kaldığı maçın ikinci yarısında Tata'nın golü ile farkı tek gole indirse de yenilgiye engel olamadı.

Aatşehir Belediyespor bu yenilgisi ile şampiyonluğu İzmir'in takımı Konak Belediyespor'a kaptırırken; ülkemeizi Avrupa'da temsil hakkını da İzmir'e göndermiş oldu.

Maç sonunda Ataşehir Belediyespor Başkanı Semih Sadık Kayhan beraberinde Kadın Futbol A Milli Takım'ın teknik direktörü Nur Mustafa Gülen ile misafir Karadeniz Ereğlispor takımı oyuncularının galibiyet ve güzel oyunlarını kutladılar. 

Şampiyonluğu kesinleşen İzmir takımı Konak Belediyespor'a Avrupa'da başarı dileyen başkan Kayhan ve Gülen Şampiyonluklarını da kutladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2013, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER