KEMAL KILIÇDAROĞLU 19 MAYIS’TA ATAŞEHİR’DE AÇILIŞ YAPACAK

KEMAL KILIÇDAROĞLU 19 MAYIS’TA ATAŞEHİR’DE ZÜBEYDE HANIM EĞİTİM VE KÜLTÜR EVİ’Nİ AÇACAK

KEMAL KILIÇDAROĞLU 19 MAYIS’TA ATAŞEHİR’DE  AÇILIŞ YAPACAK
 KEMAL KILIÇDAROĞLU 19 MAYIS’TA ATAŞEHİR’DE  AÇILIŞ YAPACAK

 KEMAL KILIÇDAROĞLU 19 MAYIS’TA ATAŞEHİR’DE ZÜBEYDE HANIM EĞİTİM VE KÜLTÜR EVİ’Nİ AÇACAK

Ataşehir Belediyesi’nin Küçükbakkalköy Mahallesi’nde kurduğu Eğitim ve Kültür Evi’ne Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın adı verilecek.


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi’nin açılışını yapacak. 


Son günlerde Atatürk’e ve ailesine yönelik çirkin iftiralara tepki duyan Ataşehirliler, Belediye Başkanı Battal İlgezdi’den Zübeyde Hanım’ın adının ilçede daha çok yaşatılmasını talep ettiler. Talepleri anında kabul eden Başkan İlgezdi, Küçükbakkalköy’de kurulan Eğitim ve Kültür Evi’ne Zübeyde Hanım’ın ismini verme kararı aldı. 

19 Mayıs dolayısıyla İstanbul’daki etkinliklere katılacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu saat 19.00’da Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi’nin açılışına katılacak, ardından da saat 19.30’da Ataşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceği Hayko Cepkin konserinde Ataşehirlilerle buluşacak.  

Küçükbakkalköy Mahallesi Merdivenköy Yolu Caddesi No: 70/1 adresinde hizmete açılacak merkeze, Zübeyde Hanım’ın adının verilmesi hakkında bir açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi şunları söyledi: 

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e; annesi, manevi kızı ve özel hayatı üzerinden yöneltilen alçakça iftiraları lanetle kınıyorum. 

Televizyon programlarında Atatürk’ü yalan ve iftira dolu sözlerle karalamaya çalışan niyeti bozuk hasta ruhlular, asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu topraklar üzerinde Atatürk sevgisi bitmeyecektir. 

Atatürk'e saldırmak için dinimizde, kültürümüzde, örfümüzde kutsal olarak gördüğümüz “annelik” gibi yüce bir makam üzerinden bile alçakça iftirada bulunma cüretini gösteren bu kanıbozuk kişiler, Atatürk sevgimizi azaltamayacaktır.
 
Ruhsal hastalığa yakalandığını itiraf eden ve bu konuda raporlu olan bir sapığın uydurduklarını, ‘Ben tarihçiyim’ iddiasıyla televizyon programlarında kaynak gösteren derin şaklabanlar, Atatürk'e ve onun mirası olan annesi Zübeyde Hanım ile manevi kızı Profesör Afet İnan'a asla leke süremeyeceklerdir.   

Kimi zaman Atatürk'e, kimi zaman İsmet İnönü'ye, kimi zaman da Cumhuriyet’e ve devrimlere atılan iftiraların asıl amacının, hangi kirli oyunların hesabı olduğunu, aklıselim sahibi herkes gayet iyi biliyor. Atatürk'e, Cumhuriyet'e ve devrimlere inananlar, bu ‘çamur at, izi kalsın' kirli siyasetini, bir asırdır bu kirli ağızlardan tanıyor. Ancak, dün başarıya ulaşamadıkları gibi, bugün de kazdıkları kuyuda boğulacaklarından hiç kuşkumuz yok.”  

ATAŞEHİR’DE ZÜBEYDE HANIM EĞİTİM VE KÜLTÜR EVİ

Küçükbakkalköy Mahallesi Merdivenköy Yolu Caddesi No: 70/1 ATAŞEHİR
Saat : 19.00

HAYKO CEPKİN KONSERİ
Ataşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı ATAŞEHİR
Saat 19.30’





Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109