Ekrem Köse Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi boş bulunan yardımcı kadrosuna Ekrem Köse’yi atadı.

Ekrem Köse Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı
 Ekrem Köse Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi boş bulunan yardımcı kadrosuna Ekrem Köse’yi atadı.
Ataşehir Belediye başkan yardımcılığına atanan Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ekrem Köse atandığını sosyal medya hesabından paylaştı.

 
Köse, sosyal medya hesabından başkan yardımcılığına atandığını sevenlerine ve dostlarına şöyle duyurdu: “ Bugün itibariyle Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi tarafından Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı'na atanmış bulunmaktayım. Beni bu göreve atadığı için kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Halkın istekleri doğrultusunda, onların mutluluğu ve refahı için en doğru şekilde çalışacağım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır.”

 ANIM MEDYA ailesi olarak Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Ekrem Köse’ye yeni görevinde başarılar dileriz. .




EKREM KÖSE KİMDİR


Ekrem Köse 1974 yılında Giresun Çamoluk ilçesinde doğdu,

1975 yılından beri Ataşehir ilçesinde yaşıyor,

İlk orta lise öğrenimini Ataşehir’de yaptı, Anadolu Üniversitesi mezunu,

1991 yılında Federe olan Ataşehir Çamolukspor takımında futbol oynadı,

1994 yılında yönetim kurulu üyesi oldu, 1998 yılından bu yana aralıksız 17 yıldır da başkanlık yapıyor.

Başkan Ekrem Köse Ataşehir Çamolukspor kulübünün önce 1.amatör kümeye daha sonra da Süper Amatör lige çıkmasında büyük emekleri yadsınamaz.

2012-13 sezonunda Süper Amatör lige yükselen Ataşehir Çamolukspor ilk yılında deneyim kazandı,

2013-14 sezonunda 2.yılında grupta ilk 2 sırada olamadı,

2014-15 sezonunda grupta 2.olarak Süper Amatör lig Klasman grubuna çıktı ve mücadele etti,

Ekrem Köse başkanı 2015-16 sezonunda Sal liginde edindiği deneyimleri kullanarak önce Futbol şube sorumlusu Ahmet Çalışır ve  Yalovaspor takımını Bal ligine taşıyan teknik sorumlu Ahmet Yurtsever ile anlaşarak sezona başladı,

Kafasına koyduğu  bu hedeflere takımı taşıyacak idari ve teknik ekibi kurdu,

Ataşehir Çamolukspor Teknik sorumlu Ahmet Yurtsever ve ekibinin yaptığı  Bilinçli ve isabetli transferler ile  rekabeti oluşturacak alternatifli  bir takım oluşturuldu, hazırlık çalışmaları sonrası 2015-16 sezonunda 3.grupta oynadığı 4 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturdu,

Bu başarı kendiliğinden tesadüfen gelmedi, arkasında günlerdir verilen emeklerin karşılığı olarak geri döndü,

Tabii bu arada Başkan Ekrem Köse ve yönetim kurulu üyeleri Ufuk Kesecek, Rasim Duvarbaşı, Recep Mürseloğlu ve arkadaşlarının özverili çalışmalarının bu başarıdaki katkılarını da unutmamak gerekiyor,

Ataşehir’in yükselen değeri Ekrem Köse’nin Ataşehir Çamolukspor kulübü başkanlığının yanı sıra Ataşehir Belediye meclis Üyeliği, Ataşehir Amatör spor kulüpleri birliği başkanlığı, Ataşehir Çamoluklular derneği kurucu başkanlığı, Ataşehir Giresunlular derneği 2.başkanlığı, Ataşehir Kızılay yönetim kurulu üyeliği ve Ekrem İnşaat yönetim kurulu başkanlığı olmak üzere 7 adet sivil toplum kuruluşunda faaliyette bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 17:19

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER