Çamolukspor’dan Başkan Battal İlgezdi’ye ziyaret

Ataşehir Çamolukspor’un Kulüp Başkanı Ekrem Köse, teknik ekibi ve oyuncuları Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret etti.

Çamolukspor’dan Başkan Battal İlgezdi’ye ziyaret
Çamolukspor’dan Başkan Battal İlgezdi’ye ziyaret

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu’nda bulunan ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselme mücadelesi veren Ataşehir Çamolukspor’un Kulüp Başkanı Ekrem Köse, teknik ekibi ve oyuncuları Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret etti.

Sportif konular üzerine sohbet edilirken, Ataşehir Çamolukspor yönetimi ve oyuncuları desteklerinden dolayı Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkürlerini ilettiler ve Ataşehir Belediyesi’nden ulaşım konusunda da destek istediler.

Destek sözü veren Başkan İlgezdi, “Ataşehir’i temsil eden kulüplerimizin başarıları bizi çok mutlu ediyor. Ataşehir Belediyesi olarak spora çok önem veriyoruz. Zararlı alışkanlıklar veya tehlikeli yönelmelere karşı, özellikle bütün gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Bu konuda spor kulüplerinin yeri çok önemli” dedi.

Ataşehir Çamolukspor yönetimi ve oyuncuları ziyaret sonrası Başkan İlgezdi’ye Ataşehir Çamolukspor forması hediye ettiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109