Battal İlgezdi’den Yeni Yıl Mesajı

Ataşehir Belediye Başkanı Batal İlgezdi Yeni yıl mesajı yayıınladı.

Battal İlgezdi’den Yeni Yıl Mesajı
 Battal İlgezdi’den Yeni Yıl Mesajı

Ataşehir Belediye Başkanı Batal İlgezdi Yeni yıl mesajı yayıınladı.

Değerli Ataşehirliler,


Acısı ve tatlısıyla yaşadığımız bir yılı bitirirken, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle yeni bir seneye giriyoruz.
Geride bıraktığımız 2016, ülkemiz ve dünyamız açısından zor bir yıl olurken, kalplerimizde ve zihinlerimizde yer eden olaylar ve gelişmelerin yarattığı sonuçlar, toplumsal açıdan da derin izler bıraktı. Ancak tarihsel deneyimimizin bize öğrettiği, yeni bir yarın inşa etme gücünün bu topraklarda ve bu toprağın insanında tükenmez bir hazine olduğudur. Bizi sarsan şeyler her ne olursa olsun, bu sarsıntılardan güçlenerek çıkmak bizim coğrafyamızın en temel karakteristiğidir.
Şairlerimiz, yazarlarımız, ozanlarımız yeniliğin ve umudun üzerine işlemiştir dizelerini, deyişlerini, cümlelerini…
O yüzdendir ki, bizlerin de yeni yıla yüklediğimiz beklenti ve hedeflerimiz yolcu ettiğimiz yıldan daha fazla, azmimiz daha kuvvetlidir…
İlçemize ve değerli Ataşehir halkına 2016 yılında hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık, mücadele ettik. “İnsan odaklı yönetim” anlayışı ve “halkımızın sorunu bizim sorunumuzdur” düşüncesi her zamanki gibi düsturumuz oldu.
2016’da ülkemizde yaşanan kimi olumsuzluklara rağmen Ataşehir açısından önemli gelişmeler sağlandı. İlçemizin kültür-sanat, sosyal ve altyapı olarak yükselişi sürdü. Ataşehir büyümesini devam ettirdi.
14 yeni hizmet merkezimizin açılışını ve faaliyetlerini tüm heyecanımızla sizlerle paylaştık. Ataşehir için bir metrekare yeşil alanı bile imara açmayacağız dedik, bu düşünceye hep sadık kaldık. Atakart uygulamamız yine geride bıraktığımız yılın önemli gelişmelerindendi. Gençlerimiz, çocuklarımız eğitim imkânlarından her yıl olduğundan daha fazla faydalandı. Sosyal ve ekonomik hayata sağlıklı entegrasyon, ilçemizin sakinleri arasında yoğunluğunu arttırdı. Çevresel konularda farkındalık yaratacak projelerimiz ivme kazanırken, kültür, sanat ve spor alanlarında mekânsal olanaklarla birlikte, erişilebilirlik oranlarımız da arttı.
Şimdi önümüzde yepyeni bir yıl var. Öncelikle ülkemiz için barış ve iyilik beklediğimiz, dilediğimiz bir yıl.
İnanıyoruz, 2017 sevgili Ataşehirimiz, memleketimiz ve hepimiz için güzel bir yıl olacak. Sağlıkla, bereketle, mutlulukla geçirmeniz temennisiyle saygı ve sevgilerimi sunarım.
 
Battal İlgezdi
Ataşehir Belediye Başkanı


YORUM EKLE
YORUMLAR
fevzi ışık marmaracagdas.com
fevzi ışık marmaracagdas.com - 7 yıl Önce

yeni yılın ülkemze barış getirmesi dileğimle, Ataşehir içinde hayırlı olmasını temenni eder, Başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner110

banner109