BATTAL İLGEZDİ Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Ataşehir Belediye Başkanı BATTAL İLGEZDİ Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

BATTAL İLGEZDİ Kurban Bayramı mesajı yayımladı.
 BATTAL İLGEZDİ Kurban Bayramı mesajı yayımladı.
Ataşehir Belediye Başkanı BATTAL İLGEZDİ Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Değerli Ataşehirliler, 
Küçücük elleri kocaman yüreklerle buluşturan; huzur ve mutlulukla kalplerimizi ısıtan özel günlerdir bayramlar. Bayramlar öyle özel günlerdir ki küskünleri barıştırır, ihtiyaç sahipleri ile gönül birliği yapmak isteyenleri buluşturur. Umudun, bereketin, özlemin diğer adı olan Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde geçmesini temenni ederim.

Aylardır süren ve tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgın sürecinde uzak kaldığımız sevdiklerimizle belki bu bayram da mesafeli olacağız, ama ben kardeşçe birbirimizi kucaklayacağımız, sağlıklı nice bayramların yakında olduğu inancındayım. 

Sevgili Komşularım,
Genci, yaşlısı, kadını, erkeği hep birlikte kocaman bir aile olduğumuz Ataşehir’imizde umutları paylaşarak büyütmeye, el ele vererek mutluluğu beraberce çoğaltmaya devam ediyoruz.

Toplum olarak içinde bulunduğumuz bu zor dönemde, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına da bayram gelmesi için özveri ile çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da aşevimize yapacağınız kurban eti bağışlarınızla komşularımızın bayram sevincini dolu dolu yaşamasına sizler de ortak olabilirsiniz.

İlçemizde dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaştığımız gibi aşımızı da paylaşacağımız, sevgi ve barış içinde nice bayramlar geçirmenizi dilerim.

Saygılarımla…

Battal İLGEZDİ
Ataşehir Belediye Başkanı 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER