Battal İlgezdi ‘Ferhatpaşa’da Ayrım Yapmadan Çalışıyoruz’

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de sıkça dile getirdiği ”Ataşehir’in iki yüzü var.” ifadesinden de anlaşılacağı gibi; Ataşehir her açıdan, bir birinden farklı iki kesimden oluşuyor.

Battal İlgezdi ‘Ferhatpaşa’da Ayrım Yapmadan Çalışıyoruz’
Battal İlgezdi ‘Ferhatpaşa’da Ayrım Yapmadan Çalışıyoruz

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de sıkça dile getirdiği ”Ataşehir’in iki yüzü var.” ifadesinden de anlaşılacağı gibi; Ataşehir her açıdan, bir birinden farklı iki kesimden oluşuyor.

Birbirinden farklı bölgelerde, giderek makası açılan bu farkı kapatmak için, ilçe belediyesi olağan üstü çaba sarf ediyor. Ataşehir Belediyesi’nin farkı kapatmak yönündeki bu çabasını Ferhatpaşa Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarda görmek mümkün.

Feratpaşa’daki belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldığımız Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yapılan çalışmaları ilgili şu açıklamayı yaptı;

Göreve geldikleri gün, “Ferhatpaşa hızla değişen, gelişen Ataşehir’in bir parçası olacak.”dediklerini, bu hedef doğrultusunda Ferhatpaşa'nın eksiklerini tespit ederek, çalışmalara başladıklarını İfade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 2009'dan bu güne Ferhatpaş'ya; 45 bin ton asfalt döktüklerini, 2 bin m2 parke taşı döşediklerini, 20 bin m2 tretuvar, 19 bin mt. Bordür döşediklerini, 330 mt. oto korkuluk ile 15 km toplayıcı ve taşıyıcı yağmur suyu kanalı inşa ettiklerinin altını çizdi.

Ataşehir Belediyesi olarak Ferhatpaşa'ya kazandırdıkları en önemli tesisin, 20 dönüm alan üzerine kurulu olan Necmettin Erbakan Parkı olduğunun altını çizen Başkan Battal İlgezdi; park alanında 300 metrekarelik prefabrik binanın taziye evi ile muhtarlık binası olarak hizmete açılacağını, bununla birlikte Necmettin Erbakan Parkı'nın tiyatro gösterileri, açık hava halk konserleri gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak şekilde planlandığını belirtti.

Şehit Erdal Yulalı Parkı ve Süleyman Özyiğit Parkı ile birlikte Ferhatpaşa Ataevi Sosyal Hizmet Merkezi’ni hizmete aldıklarını, Ataevinde; eğitim, yetenek geliştirici faaliyetler ile sosyal, kültürel faaliyetler ve etkinliklerin yapıldığını, daha temiz bir Ferhatpaşa için; düzenli ve özenli temizlik yaptıklarını, okullar, camiler ve ibadethanelerin bakım ve temizliklerini düzenli yaptıklarını, haşerelerle mücadele ettiklerini, yaptıkları çeşitli kampanyalarla Fehatpaşalılara çevre ve sağlık bilinci aşılamayı, yapılan çeşitli yardımlarla da mahalleliler ve belediye arasında dayanışmayı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Fetih Mahallesi ve Yenişehir mahallelerinin önemli bir sorunu kalmadığına dikkat çeken Başkan Battal İlgezdi, Fetih Mahallesi’nde yaptıkları Prestij Cadde’nin mahalle sakinleri tarafından beğeni ile karşılandığını, Yenişehir mahallesinde yapımı gerçekleştirilen hizmet binasının yakında açılacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2013, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109