BATTAL İLGEZDİ BAŞKANLARLA BULUŞTU

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Yerel Yönetimler Birimi Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.

BATTAL İLGEZDİ BAŞKANLARLA BULUŞTU
BATTAL İLGEZDİ BAŞKANLARLA BULUŞTU


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Yerel Yönetimler Birimi Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanları, milletvekilleri ve CHP parti yöneticileri katıldı.

Yerel yönetimlere yönelik durum tespitlerinin, projelerin, uygulamaların ve mali konuların görüşüldüğü toplantının açılış bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu birer konuşma yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılışta yaptığı konuşmada, "CHP'li belediyelerin olduğu yerlerde kimse kendini öteki hissetmiyor. Çünkü ayrımcılık yok. Çünkü bizim belediye başkanlarımızın yüreğinde insan sevgisi var. Kenti kent yapan sadece binaları, yolları, caddeleri değil, aynı zamanda sanatı kültürü ve sporudur. Bunların olması her yaştan insana hizmet sunmak demektir. Bizim belediyelerimizin olduğu yerlerde yaşayan yurttaşlar mutlular. Ama aynı zamanda hep birlikte ne olacak bu ülkenin hali diyerek kaygı duyuyorlar.  Tüm belediyelerimizde asgari ücret net 1500 TL. Bunu söylediğimizde nasıl yapacaksınız diyorlardı. İşte örneği. Belediyelerimizin bir başka özelliği kent ekonomisiyle kırsal ekonomiyi bütünleştiriyorlar. Yani refahı tabana yayıyorlar. İzmir'de üretici, ürününü satamıyorsa ona Büyükşehir Belediyemiz sahip çıkıyor" dedi.

4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşen toplantılarda uzman sunumları, tartışmalar ve değerlendirmeler de yapıldı.


Toplantılarda belediye başkanları ile bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası ve Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nin açılışına da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2016, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER