BAŞKAN İLGEZDİ’YE BİR ÖDÜL DAHA

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Adıgüzel Eğitim Kurumları Öğrencilerinin oylarıyla “Yılın En İyi Yerel Yöneticisi” seçildi.

BAŞKAN İLGEZDİ’YE BİR ÖDÜL DAHA
 BAŞKAN İLGEZDİ’YE BİR ÖDÜL DAHA

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Adıgüzel Eğitim Kurumları Öğrencilerinin oylarıyla  “Yılın En İyi Yerel Yöneticisi” seçildi.  

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi’nin her yıl düzenlediği “Sene Sonu Sergi ve Müzayede”si bu yıl Ataşehir Belediyesi ile ortak gerçekleşti.
22 Mayıs Pazartesi akşamı Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Merkezi Nikah Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Resim Bölümü öğrencilerinin alıcı bulan yapıtlarının geliri, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlandı.
Geceye damgasını vuran “Yılın En İyileri Ödül Töreni”nde ise yıldız yağmuru vardı. Öğrencilerin oylarıyla “Yılın En İyi Yerel Yöneticisi” seçilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına ödülünü Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman aldı.
Hayata geçirmiş oldukları sosyal sorumluluk projesi için Adıgüzel Eğitim Kurumları’na teşekkür eden Hışman, Ataşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirtti.
Gecede ayrıca Erdem Yener, Berkay Ateş, Pınar Bulut, Cem Karcı, Nur Tuğba Algül, Cem Arslan, Şebnem Schaefer ve Merve Öztürk de hem ödül aldı hem de Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı yararına resim satışı yaptılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109