ATAŞEHİRLİ ÖĞRETMENLER AYLA ÇELİK KONSERİNDE BULUŞTU

Ataşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Ataşehirli öğretmenler için özel bir gece düzenledi.

ATAŞEHİRÖĞRETMENLER AYLA ÇELİK KONSERİNDE BULUŞTU

Ataşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Ataşehirli öğretmenler için özel bir gece düzenledi


Sahneye ilk olarak çıkan Esra Turgay Telli Orkestrası’nın coşku dolu performansı öğretmenleri doyasıya eğlendirdi. Ardından Türk Pop Müziği’nin sevilen seslerinden Ayla Çelik’in konseriyle renklenen gecede öğretmenler bir yılın stresini attılar.  



23 Kasım Perşembe günü Silence İstanbul Otel’de gerçekleşen geceye Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları ve Ataşehirli öğretmenler katıldı.



Gecede öğretmenlere hitap eden Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, “Geleceğimizin teminatı olan gençleri yetiştirme görevini üstlenmiş fedakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Günlük siyasi çekişmeler arasında yok sayılan öğretmenlerimizin, sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümlenmesi için iktidar ve muhalefetin el ele vermesi gerektiğine inancımız tamdır. Öğretmenlerimizin her yıl katlanarak artan sosyal ve ekonomik sorunlarına merkezi yönetimin özellikle ataması yapılamayan öğretmenlerimizin sorunlarını çözmek için kalıcı adımlar atmalıdır” dedi. 



Öğretmenlere hitaben kısa bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ise “Başöğretmen Atatürk’ün açtığı yolda en büyük görev siz değerli öğretmenlere düşüyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere söylediği gibi, fikri hür, vicdani hür, irfanı hür nesilleri sizler yetiştireceksiniz. Bizleri yetiştiren, çocuklarımızı emanet ettiğimiz tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.   


Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 12:06

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109