ATAŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERİN ÜNİVERSİTE BAŞARISI

Ataşehir Belediyesi’nin eğitim çalışmaları kapsamında, ders ve etüt desteği alan öğrencilerimizin yüzde 72’si üniversiteye girmeye hakkı kazandı.

ATAŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERİN ÜNİVERSİTE BAŞARISI
 ATAŞEHİRÖĞRENCİLERİN ÜNİVERSİTE BAŞARISI

Ataşehir Belediyesi’nin eğitim çalışmaları kapsamında, ders ve etüt desteği alan öğrencilerimizin yüzde 72’si üniversiteye girmeye hakkı kazandı
Ders ve etüt desteği eğitimiyle YGS ve LYS’ye hazırlanan üniversite adayları çalışmalarını Neşet Ertaş Kültürevi ve Ataşehir Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde sürdürdü.


Toplam 239 öğrencinin katıldığı üniversite sınavlarına hazırlık çalışmalarının sonucunda 174 öğrenci üniversiteye girmeye hak kazandı.
Ataşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ataşehirli gençlerin sınava hazırlık aşamasından, başarıya ulaşarak üniversitelerine yerleşmelerine kadar yanlarında oldu.
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, tıptan hukuka, mühendislikten öğretmenliğe kadar birçok dalda eğitim görecek olan yeni üniversite öğrencilerini tebrik ederek, hayatları boyunca başarılar diledi.  
Ataşehir Belediyesi, geleceğin üniversite öğrencilerine destek vermeye devam ediyor. Öğrenciler için YGS ve LYS yönelik verilecek ders ve etüt desteği için online ön kayıt sistemi hazırlandı.
Öğrenciler şimdiden yeni kayıt dönemine ön kayıt yaptırabiliyor. 2017-2018 Dönemi YGS-LYS etüt ve ders destek programı formuna ulaşarak anında ön kayıt yaptırmak için link:



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109