ATAŞEHİR’DE NİSAN AYINDA KÜLTÜR SANAT

Ataşehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerine Nisan ayında da devam ediyor. Ataşehirliler baharın en güzel günlerini konser, tiyatro, sohbet ve söyleşiyle dolu dolu geçirecek.

ATAŞEHİR’DE NİSAN AYINDA KÜLTÜR SANAT
ATAŞEHİR’DE NİSAN AYINDA KÜLTÜR SANAT

Ataşehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerine Nisan ayında da devam ediyor. Ataşehirliler baharın en güzel günlerini konser, tiyatro, sohbet ve söyleşiyle dolu dolu geçirecek.

Anadolu rock müziğinin kurucularından Cem Karaca 73. doğum gününde 5 Nisan’da Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde (CSEM) anılacak. Usta sanatçıyı anma programı, eşi İlkim Karaca’nın sunumuyla barkovizyon gösterimi, sanatçı dostlarının katılımı ve şarkılarıyla gerçekleşecek.

Şimdiye dek birçok yaylı sanatçısıyla bir araya gelen Arslan Hazreti, bu kez de özellikle makamsal müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan, değerli sanatçı Ross Daly ile 25 Nisan’da CSEM’de buluşuyor. İki sanatçının düetine Yinon Muallem vurmalı çalgılarla eşlik edecek.

Ayça Aytuğ ve Öğrencileri 19 Nisan Perşembe günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde Romantik Dönem bestecilerinden oluşan bir repertuvarla müzikseverle buluşacak.

Zeliha Berksoy’un yönetip oynadığı ‘İnsan Neyle Yaşar?’ adlı müzikal gösteri, 25 Nisan Çarşamba günü MSKM’de sergilenecek.

 

Çocuklar için tiyatrolar devam ediyor

Anyamanya Kumpanya tarafından “Küçük Prens” 1 Nisan’da Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde, Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü Öğrencileri tarafından “Sihirli Günlük” 1 Nisan’da MSKM’de, Cici Tiyatro tarafından “Noktalama işaretlerinin Serüveni” 8 Nisan’da CSEM’de, Çocuk Kalp Vakfı Tiyatrosu tarafından “Kalp Sağlığı Çocuktan Başlar” 8 Nisan’da MSKM’de, Tiyatro Atik tarafından “Bulut’un Hikayesi” 15 Nisan’da CSEM’de, Tiyatro Atik tarafından “Saklambaç” 15 Nisan’da MSKM’de, Nazım Sanat tarafından “En Gerçek Masal” 22 Nisan’da CSEM’de, Hospitadent Çocuk Tiyatrosu tarafından “Süper Hospi Mikroplara Karşı” 22 Nisan’da MSKM’de, İstanbul Moda Çocuk Tiyatrosu tarafından “Sürpriz Doğum Günü” 29 Nisan’da CSEM’de, Tiyatro Aba tarafından “Kitopya” 29 Nisan’da MSKM’de isimli oyunlar sahnelenecek.

 

Düştepe’de Atölyeler Zamanı

Ailem ile Baskı atölyesi 7 Nisan’da, Çorap Bebek atölyesi 14 Nisan’da, Bahar Küresi atölyesi 21 Nisan’da, Taşlarla Tablo atölyesi 28 Nisan’da Düştepe Oyun Müzesin’de çocuklarla buluşacak.

 
Söyleşi ve Seminerler Devam Ediyor

Tolga Gerger ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı isimli söyleşi 28 Nisan Cumartesi günü Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek.

 
ÖNEMLİ BİLGİLER

• Bilet satışı yapılan etkinliklerimizin biletlerini, etkinlik tarihinin 3 gün öncesinden başlayarak ilgili birim gişelerinden, 10.00 - 20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz.

• Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır.
• Etkinlik başlamadan en geç 15 dakika önce tüm izleyicilerimizin salondaki yerlerini almaları gerekmektedir.

Ücret tarifesi;

Konser ve Tiyatro: 5 TL

Çocuk Tiyatrosu: 1 TL

Diğer etkinliklerimiz ücretsizdir.

Atölye rezervasyonları için;

Düştepe Oyun Müzesi: (216) 688 13 23

Nisan ayı etkinlik kitapçığı ve ayrıntılara ulaşmak için burayı tıklayınız !

• Etkinlik girişinde biletinizin mutlaka yanınızda olması ve bilet kontrolü yapıldıktan sonra biletinizde yer alan koltuk numarasına göre oturmanız gereklidir. Bileti olmayan izleyicilerimiz salona alınmayacaktır.



İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER