ATAŞEHİR’DE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

ATAŞEHİR’DE PANDEMİ SONRASINDA YENİDEN MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI.

ATAŞEHİR’DE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
 ATAŞEHİR’DE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

 ATAŞEHİR’DE PANDEMİ SONRASINDA YENİDEN MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI.



andemi dönemi öncesinde düzenli aralıklarla gerçekleştirilen ve koronavirüs nedeniyle bir süre ara verilmek zorunda kalınan muhtarlar toplantısı yeniden yapılmaya başlandı.


Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez başkanlığında yapılan toplantıya Muhtarlık İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, Belediye Birim Müdürleri ve Ataşehir Mahalle Muhtarları katıldı.


Toplantıda ilk olarak Muhtarlık İşlerinden sorumlu Başkan yardımcısı Orhan Çerkez tarafından bilgilendirme konuşması yapıldı.

Çerkez, muhtarların önemli bir hizmet kolu olduğunu belirterek vatandaşlar ile aralarında köprü görevi gördüklerini ifade etti.


Çerkez, "Ataşehir Belediyesi ile iş birliği yapan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Dünyada ve ülkemizde yaşan bu zor süreci hep birlikte dayanışma ruhuyla gerçekleştirdiğimizi inanıyoruz. Ataşehir Belediyesi, tüm birimleriyle koordine halinde olarak Ataşehirli vatandaşlarımızın bütün hizmetlerini aksatmadan yürüttü.  Vatandaşlarımızı salgın tehlikesinden korunmak için gerek ilaçlama gerekse dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle uzun bir süredir bir araya gelemeyen muhtarlar da mahallelerine ait sorunlarını ve beklentilerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2020, 15:12

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109