Ataşehir’de ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak Gecesi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Kardeş Kültürler Festivali’nin beşinci gününde “Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak sahne aldı.

Ataşehir’de ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak Gecesi

      3.Kardeş Kültürler Festivali’nin beşinci gününde Ataşehir’de, ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak Gecesi

     Recep Kenan/Atasehirweb.com

   Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Kardeş Kültürler Festivali’nin beşinci gününde “Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak sahne aldı.

     KONSER RESİMLERİ, TIKLA

   İzleyici katılımının oldukça yüksek olduğu konseri; CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, İnci Beşpınar, İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, davetliler ve çok sayıda Ataşehirli müzik severler izledi.

   Ataşehirli gençlerin sahne  önünde pankart açtığı gecede, konserin ilk gününden itibaren katılıp "En Büyük Başkan Battal Başkan" sloganları atan fanatik Fenerbahçe taraftarı gurup bu akşam da tezhuratları ile dikkat çekti.



   Ataşehir 3.Kardeş Kültürler Festivali’nin 5. gününde sahne alan “Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak’a; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, tarafından teşekkür plaketi, çiçek ve Çanakkale Destanı’nı anlatan üç boyutlu bir albüm hediye edildi. 

   İzleyiciler bazı eserlerini seslendirirken ayakta alkışlarla sanatçı ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak'a eşlik etti.





   Bu akşam sona erecek olan 3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali, İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi’nin otoparkında düzenleniyor. Ataşehirlilerin, İçerenköy Carrefour otoparkında düzenlenen festival alanına  ulaşmalarını sağlamak için, Ataşehir Belediyesi tarafından ilçedeki  mahalle muhtarlıklarının önünden saat 18.00’den itibaren, konser alanına ücretsiz servisler kaldırılıyor.

   7 HAZİRAN'da başlayan ve 12 HAZİRAN'da sona erecek olan, Ataşehir Belediyesi'nin düzenlediği, 3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali’nin son günü olan bu akşam, Mustafa CECELİ sahne alacak.


Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2012, 12:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasemin ÇİM
Yasemin ÇİM - 12 yıl Önce

başkanımız sayın battal ılgezdı önderliğinde ataşehir belediyesi'ne düzenlemiş oldukları festivalden ötürü bır ataşehirli olarak yürekten teşekkür ediyorum.

SIRADAKİ HABER