ATAŞEHİR’DE HAVA KALİTESİ KONFERANSI DÜZENLENİYOR

Ataşehir Belediyesi, hava kalitesinin korunması, yönetimi ve doğru bir şekilde tespit edilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ATAŞEHİR’DE HAVA KALİTESİ KONFERANSI DÜZENLENİYOR
 ATAŞEHİR’DE HAVA KALİTESİ KONFERANSI DÜZENLENİYOR
Ataşehir Belediyesi, hava kalitesinin korunması, yönetimi ve doğru bir şekilde tespit edilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenecek “Ataşehir’de Hava Kalitesi” konulu konferansta, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ile Prof Dr. Hüseyin Toros Ataşehirlilerle buluşacak.

Ataşehir Belediyesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından “Ne Soluduğumuzun Farkında Mısınız?” sloganıyla hazırlanan “Ataşehir’de Hava Kalitesi” konferansı 18 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Konferansta; hava kalitesinin önemi nedir, korunması için neler yapılmalı, yönetimi ve gerçek hayata dönük farkındalık oluşturmak için öncelikli eylem planları ve çalışmalarıyla ilgili konular konuşulacak.

Çevre, doğa ve iklim hakkında yaptıkları çalışmalarla tanınan Prof Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof Dr. Hüseyin Toros’un konuşmacı olarak katılacağı konferansa tüm halkımız davetlidir.




Tarih : 18 Nisan 2018 Çarşamba

Saat : 10.30 Kokteyl

          11.00 Konferans 

Yer : Mustafa Saffet Kültür Merkezi İnan Aydınoğlu Konferans Salonu 

Adres : Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:64, 34704 Ataşehir/İstanbul

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER