Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümünde Ataşehir’de özel bir konser düzenlendi.

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri
 Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümünde Ataşehir’de özel bir konser düzenlendi.

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Erdem Özgen, Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir repertuar seslendirdi.

Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’ndeki Konsere Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Sadık Kayhan, Kalender Özdemir, Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, Belediye Birim Müdürleri, Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nin yapımına katkı sağlayan İnal Aydınoğlu ve çok sayıda Ataşehirli katıldı.

“Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı”, “Havada Bulut Yok”, “Yanık Ömer” gibi eserlerin seslendirildiği konserde Milli Marşlara da yer verildi.

Yurdumuzu işgalden kurtararak, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu sağlayan büyük zaferin yıldönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği Türk Halk Oyunu olan Zeybek gösterisi de geceye renk kattı.

Konser öncesi konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümünü kutluyoruz. Bizim için tükenmez güç kaynağı olan bu zaferi var eden Başkumandanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. Geleceğimiz açısından tek isteğim insan haklarına saygı gösteren, özgürlüklerin güvence altına alındığı, her inanca saygı duyulduğu, kimsenin birbirini ayırmadığı, hedef gösterilmediği, herkesin kardeşçe yaşadığı demokratik bir ülkede yaşamayı diliyorum” dedi.


Konuşma sonrası, Örnek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nin yapımına katkı sağlayan İnal Aydınoğlu’na teşekkür plaketi sunuldu. 

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

MUSTAFA SAFFET KÜLTÜR MERKEZİ İLETİŞİM



Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2016, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109