Ataşehir'de Engellilere Yönelik Yeni Kurslar Başlatıyor

Ataşehir Belediyesi engellilere yönelik yeni kurslar başlatıyor. Hazırlanan kurslarda engelli vatandaşlara; Ritim, Koro, Drama, Dans ve Basketbol dersleri verilecek.

Ataşehir'de Engellilere Yönelik Yeni Kurslar Başlatıyor
Ataşehir'de Engellilere Yönelik Yeni Kurslar Başlatıyor


Ataşehir Belediyesi engellilere yönelik yeni kurslar başlatıyor. Hazırlanan kurslarda engelli vatandaşlara; Ritim, Koro, Drama, Dans ve Basketbol dersleri verilecek

 ENGELLİ BİREYLERİ SANAT VE SPORLA BULUŞTURAN KURSLAR BAŞLIYOR 
Öncelikle yüreklerdeki ve zihinlerdeki engellerin ortadan kaldırılması gerektiğine inanan Ataşehir Belediyesi, hazırladığı projelerle engelli çocuk, genç ve yetişkinlere sosyal ortam kurarak, onları sanat ve sporla buluşturuyor.
Program kapsamında ritim, koro ve dans dersleri Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde, drama dersleri Kayışdağı Lions Ataevi’nde ve basketbol dersleri de Athletic Performance Center’da verilecek. 
Kurslara katılmak isteyen engelli vatandaşlar, nüfus cüzdanı ve engelli raporu ile müracaatlarını Ataşehir Belediye binasında Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapabilirler.
Kurslar ve kayıtlar hakkında daha fazla bilgi almak için Ataşehir Belediyesi’nin (0216) 570 50 00 numaralı Çağrı Merkezi’nden 1648 dahili hattını arayabilirsiniz.    


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER