ATAŞEHİR'DE E-ATIK TOPLAMA YARIŞMASI BAŞLADI

Ataşehir Belediyesi, ilkokul ve ortaokullara yönelik “E-atık Toplama Yarışması” başlattı.

ATAŞEHİR'DE E-ATIK TOPLAMA YARIŞMASI BAŞLADI
 ATAŞEHİR'DE E-ATIK TOPLAMA YARIŞMASI BAŞLADI

Ataşehir Belediyesi,  ilkokul ve ortaokullara yönelik “E-atık Toplama Yarışması” başlattı.

Çağdaş, yaşanabilir, sağlıklı ve temiz bir Ataşehir inşa etme hedefiyle hareket eden Ataşehir Belediyesi, atıkların toplanması ve geri dönüşümünü teşvik etmek için ilkokul ve ortaokullara yönelik “E-atık Toplama Yarışması” başlattı.


Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün hazırladığı, ilk ve ortaokul öğrencilerinin yarıştığı yarışmaya son katılım tarihi 15 Mayıs 2018.

Okullar yarışmaya; büyük ev eşyaları, küçük ev aletleri, bilişim ve telekomünikasyon ekipmanları, tüketici ekipmanları, aydınlatma ekipmanları, elektrikli ve elektronik aletler (büyük ve sabit sanayi aletleri hariç olmak üzere), oyuncaklar, eğlence ve spor ekipmanları, tıbbi cihazlar, izleme ve kontrol aletleri ve otomatlar gibi e-atıklarla katılabilirler.

İlkokul ve ortaokul olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenecek yarışmada; 1.’ye projeksiyon cihazı, 2.’ye masalı satranç takımı ve 3.’ye masa tenisi ödülleri verilecek.

Yarışma takvimi ve değerlendirme kriterleri ile katılım formuna internet üzerinden //www.atasehir.bel.tr/e-atikyarisma adresinden ulaşmak mümkün.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER