ATAŞEHİR BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON!

TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi’ninde Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor karşısında 9-0’lık skorla galip gelen Ataşehir Belediyespor şampiyon oldu.

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON!
 ATAŞEHİR BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON!


TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi’ninde Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor karşısında 9-0’lık skorla galip gelen Ataşehir Belediyespor şampiyon oldu. 





TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi’nin şampiyonu Ataşehir Belediyespor oldu. 



Ligin 16. haftasında Samsun ekibi İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor karşısında 9-0’lık skorla galip gelen Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi. 




Ataşehir Belediyespor takımı maç öncesi sahaya “Afrin’e selam olsun, Şehitlerimize rahmet diliyoruz” pankartıyla çıkarken, daha sonra iki takım oyuncuları bu pankartın önünde birliktelik pozu verdiler. 




Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı 15. dakikada Ebru ve 45. dakikada Tanya’nın attığı gollerle 2-0’lık Ataşehir Belediyespor’un galibiyetiyle sona erdi. Maçın ikinci yarısında farkı açan Ataşehir Belediyespor’un golleri; 55 ve 65. dakikalarda Akaba, 74 dakikada Arzu, 80. 84. ve 90. dakikalarda Tanya ve uzatmalarda penaltıdan Çiğdem’in ayağından geldi.     



Maç sonunda şampiyon olan oyuncular, sevincini taraftarlarıyla kutlarken, soğuk havaya ve yağmura rağmen şampiyonluk maçını izlemeye gelen coşkulu taraftar, yaptıkları tezahüratlar ve tribün şovlarıyla maça renk kattı.
18 hafta boyunca 10 takımın mücadele ettiği ligde, yenilgisiz lider olan ve kalesinde sadece bir gol gören Ataşehir Belediyespor bu sonuçla 15 galibiyet ve bir beraberliğe ulaşarak puanını 46’ye yükseltti.  
Bu maç öncesi en yakın rakibi Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’yla arasında 7 puan fark bulunan Ataşehir Belediyespor, ligde oynanacak son iki maç öncesi matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti. 



Abdullah Der: "Namağlup bitirmek istiyoruz"

Ataşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Der, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ligi namağlup bitirmek istediklerini söyledi.

Abdullah Der, "Teknik heyet başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Şimdi iki maçımız var, kazanıp ligi namağlup bitirmek istiyoruz. Birkaç takviye yaparak Şampiyonlar Ligi'nde de mücadelemizi devam ettireceğiz." diye konuştu.

Ataşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öner ise şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Beş yıllık bir yatırım yaptık. Emeklerimiz boşa gitmediği için mutluyuz. Bu proje ile kadın futboluna büyük katkılar vermeyi planlıyoruz. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz, başarılı olup bayrağımızı dalgalandırmak." ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlıların savunma oyuncusu Çiğdem Belci de "Şampiyon olacağımızı biliyorduk. Çok çalıştık. Taner hocamız ve başkanımızın sayesinde muhteşem bir kadro kuruldu. İlk günden beri inandık ve istediğimiz başarıyı elde ettik." değerlendirmesinde bulundu.


Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 18:19

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109