Ataşehir Belediyesi Sokak Tiyatrosu Projesi Tamalandı

Ataşehir Belediyesi'nin Çocuk ve yetişkinlere yönelik düzenlediği festivallerle daha önce tiyatroya gitmemiş yüzlerce çocuğu ve yetişkini tiyatro ile buluşturma projesi, 'Sokak Tiyatrosu Projesi' tiyatroyu sokağa getirdi.

Ataşehir Belediyesi Sokak Tiyatrosu Projesi Tamalandı

     
      Ataşehir Belediyesi Sokak Tiyatrosu Projesi Tamalandı

   
      Recep Kenan/Atasehirweb.com

   Ataşehir Belediyesi'nin Çocuk ve yetişkinlere yönelik düzenlediği festivallerle daha önce tiyatroya gitmemiş çocukları ve yetişkini tiyatro ile buluşturma projesi, 'Sokak Tiyatrosu Projesi' tiyatroyu sokağa getirdi. 

   Sokak Tiyatrosu etkinlikleri kapsamında 15 ayrı mekânda 15 gösteri ile çocuklarla buluşan “En Güçlü Kim” adlı çocuk oyunu ilk kez 19 Mayıs Cumartesi günü  Küçükbakkalköy Nazım Hikmet Parkı'nda sergiledi. 

            RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ

   Ataşehir Belediyesi, sokakta tiyatro etkinliği ile çocukları tiyatro ile mahallelerinde buluşturmayı  amaçladı. Çocukları sokakta sanatla buluşturan proje için hazırlanan oyunun metni, müzikleri ve kostümleri tamamen Ataşehir’in çocukları için özel olarak tasarlandı. 

    'En Güçlü Kim' adlı çocuk oyununda Seçil Onur, Çağrı Mengüç, Volkan Dinç, Sonnur Şahin ve Pelin Acar oynadı. Bülent Bingöl’ün yazdığı oyunu Serkan Budak yönetti.

  19 Mayıs Cumartesi günü başlayan Sokak Tiyatrosu Projesi kapsamında toplam 15 gösterim gerçekleştirildi.  Sokak Tiyatrosu “En Güçlü Kim” adlı çocuk oyununun son gösterimini 30 Mayıs’ta İnönü Mahallesi Ş.Ö. Mehmet Fidan İ.Ö.O bahçesinde yaptı.

  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, İsmail Kabakçı, Hüseyin Hışman, Okul Müdürü, öğretmenleri ve çok sayıda çocuk ile anne ve babalarının katıldığı 'En Güçlü Kim' tiyatro oyununun son gösteriminden sonra tiyatro ekibine çiçek verildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2012, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER