Ataşehir Belediyesi Sanat’ı Mahallenize Getiriyor

Ataşehir Belediyesi sanat eğitimlerini her yıl olduğu gibi Ataşehir’in mahallerine taşımaya devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi Sanat’ı Mahallenize Getiriyor
Ataşehir Belediyesi Sanat’ı Mahallenize Getiriyor

Ataşehir Belediyesi sanat eğitimlerini her yıl olduğu gibi Ataşehir’in mahallerine taşımaya devam ediyor. “Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” sloganı ile yola çıkan Ataşehir Belediyesi;  bu yıl da ücretsiz olarak Halk Oyunları, Bağlama, Gitar, Keman, Perküsyon, Dans, Tiyatro, Temel Müzik Eğitimi ve Ev Kadınlarına Resim kursları düzenliyor.

 “Sanat Eğitimini Mahallenize getiriyoruz” projesi kapsamında gerçekleştirilen sanat eğitimlerinin kayıtları 22 Eylül Pazartesi itibariyle başlıyor. Kayıt olmak isteyen vatandaşlar kimlikleri ile Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi, ATAMEM, Mustafa Kemal Ataevi, İnönü Ataevi, Kayışdağı Ataevi, Yeni Çamlıca Ataevi ve Ferhatpaşa Ataevi’ne 03 Ekim Cuma gününe kadar müracaat edebilirler.

Sadece Ataşehir’de ikamet eden vatandaşların yararlanabildiği eğitimlerde, branşlara göre Gitar, Keman, Bağlama ve Tiyatro eğitimlerine 9 yaş ve üstü, Dans, Halk Oyunları ve Perküsyon eğitimlerine 7 yaş ve üstü, Temel Müzik Eğitimine 6-7-8 yaş grubu, Ana Renkler Resim Kursuna ise sadece kadınlar kayıt yaptırabilirler.


ATAŞEHİR BELEDİYESİ KURS YERLERİ ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109