ATAŞEHİR BELEDİYESİ 2020 MALİ YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Ataşehir Belediyesi 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporu, Ataşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

 ATAŞEHİR BELEDİYESİ 2020 MALİ YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Ataşehir Belediyesi 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporu, Ataşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

9 Nisan Cuma günü toplanan Ataşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 2. oturumunda; diğer gündem maddeleri ile birlikte Ataşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporuna ilişkin teklifi de görüşüldü.

Gündem üzerine konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 2019’da İBB’de yönetim değişince Ataşehirlilerin ilk defa İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile tanıştığını belirterek, “Göreve geldiğimizde Ataşehir’de yaşayan herkes bizim vatandaşımızdır dedik. Hangi mahalle bize ne kadar oy veriyor ona göre hizmet edelim demedik. Tabi ki halka karşı görevimizi hiçbir ayrım yapmadan yapacağız. Şunu biliyorum ki, hangi partiyi desteklersen desteklesin, Ataşehirliler Ataşehir’de yaşamaktan çok mutlu ve memnun. Çünkü yaşam biçimine müdahale yok, herkes özgürce yaşıyor. Bu anlamda ben kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum” dedi.  
Oturum esnasında gruplar ve şahıslar adına söz alınarak konuşmalar yapıldı. 

CHP Grubu adına konuşan İlhami Yılmaz 2020 yılında gerçekleşen projeler hakkında meclisi bilgilendirdi. Konuşmanın ardından, faaliyet raporu üzerine meclis üyelerine 10 dakikalık bir video sunumu yapıldı.  


AK Parti Grubu adına konuşan Mustafa Naim Yağcı, performans programı raporlarındaki hedefler ve hedeflerin gerçekleşme oranlarını eleştirdi.

Meclis 1. Başkan Vekili Kudret Arslan tarafından yönetilen oturumda Ak Parti Grubu’nun 13 ret oyuna karşın CHP Grubu’nun 21 ve İyi Partili üye Oğuz Sarul’un evet oylarıyla Ataşehir Belediyesi 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi.


 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2021, 22:37

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109