Abdullah Der yeniden Başkan yardımcılığına atandı

31 Mart Yerel Seçimi sonrası yaşadığı sağlık sorununu atlatan Abdullah Der, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine geri döndü.

Abdullah Der yeniden Başkan yardımcılığına atandı
 Abdullah Der yeniden Başkan yardımcılığına atandı

31 Mart Yerel Seçimi sonrası yaşadığı sağlık sorununu atlatan Abdullah Der, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine geri döndü.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken yasa gereği 31 Mart Yerel Seçimler için istifa eden ve 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar CHP’den Ataşehir Belediye meclis Üyesi olarak seçilen Abdullah Der Başkan yardımcılığı görevine yeniden atandı.
Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Abdullah Der, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim mevzuatı gereği idarecilik görevinden istifa etmişti. Yaşadığı sağlık sorununa bağlı olarak tedavi süreci yaşayan Abdullah Der’in seçim sonrası beklenen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine dönüşü gerçekleşememişti.

 
31 Mart Yerel Seçimi sonrası yaşadığı sağlık sorununu atlatan Abdullah Der, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine geri döndü. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından ataması gerçekleştirilen Abdullah Der belediyedeki görevine başladı.
 
ANIM MEDYA ailesi olarak Ataşehir belediye Başkan Yardımcısı olarak yeniden atanan Abdullah Der’e sağlıklı ve başarılı bir çalışma diliyoruz.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109