1. Sokak Hayvanları Refahı Kongresi

Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Veteriner Hekimleri Odası’nın birlikte organize ettiği 1. Sokak Hayvanları Refahı Kongresi Ataşehir’de düzenlenecek.

1. Sokak Hayvanları Refahı Kongresi
 1. Sokak Hayvanları Refahı Kongresi

Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Veteriner Hekimleri Odası’nın birlikte organize ettiği 1. Sokak Hayvanları Refahı Kongresi Ataşehir’de düzenlenecek.

Sahipsiz can dostlarımızın yaşadıkları sorunları tüm yönleriyle ele almak, kurumların sorumluluklarını netleştirmek, kurumlar arası işbirliği yaparak çözüme katkı sunmak amacıyla; İlgili kamu kuruluşları, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin de katılacağı “1. Sokak Hayvanları Kongresi” 10 Mayıs Salı günü Silence İstanbul Hotel’de yapılacak.

Hayvan hakları ve hayvan korumacılığının ilk defa bilimsel bazda da masaya yatırılacağı kongre kapsamında kurum ve kuruluşların temsilcileri tarafından sunum yapılacak.

Kongre Başkanlığı İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan, Kongre Koordinatörlüğü Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü ve Veteriner Hekim Necati Bozkurt tarafından yapılacak kongre ile yıllardır çözüm bekleyen sokak hayvanlarının yaşadığı sorunların çözümüne katkı sağlanması hedefleniyor.

Sokak hayvanları ile ilgili bütün tarafların katılacağı ülkemizde düzenlenen ilk kongre olma özelliğine sahip 1. Sokak Hayvanları Refahı Kongresi’ne katılacak kurumlar tarafından yapılan sunumlar kitapçık halinde kamuoyuyla paylaşılacak.

Bu kongre; ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin gerçekleşmesine ve beraberinde sokaklarımızda daha mutlu hayvanlar görebilmemize, bu alanda çalışan veteriner hekimler, diğer meslek grupları ve sivil toplum örgütlerinin daha verimli ve huzurlu çalışabilmesine, bu kapsamda çevre ve halk sağlığının korunmasına katkı sağlayacak.



Katılımın ücretsiz olduğu kongre saat 08.30’da başlayacak. 
Kongre hakkında detaylı bilgileri //sokakhayvanlarikongresi.com internet adresinden alabilirsiniz.
 
1.Sokak Hayvanları Refah Kongresi
Tarih  : 10 Mayıs Salı
Saat   : 08:30
Yer     : Silence İstanbul Otel
Adres : Küçükbakkalköy Mahallesi Dudullu Yolu Cad. No:29, Ataşehir/İstanbul

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109