Dentistanbul'un Fenerbahçe Ziyareti

Dentistanbul, Fenerbahçe’nin U13 takımındaki oyunculara, ağız - diş taraması yaptı, “Ağız – Diş Sağlığı” semineri verdi.

Dentistanbul'un Fenerbahçe Ziyareti
Dentistanbul'un Fenerbahçe Ziyareti

Dentistanbul, Fenerbahçe’nin U13 takımındaki oyunculara, ağız - diş taraması yaptı, “Ağız – Diş Sağlığı” semineri verdi.

 Türkiye'nin ilk diş hastanesi Dentistanbul, şampiyonluğunu kutladığı bugünlerde Fenerbahçe'yi, ağız – diş taraması için ziyaret etti. 2-13 yaşlarında oyunculardan oluşan U13 takımına "Ağız – Diş Sağlığı" semineri veren ve ağız – diş taraması yapan Dentistanbul, Fenerbahçe'nin coşkusuna ortak oldu.

Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri'nde, 28 Nisan'da gerçekleştirilen etkinlik, Dentistanbul Ataşehir Hastanesi Pedodonti Uzmanı Dr. Hilal Sillelioğlu'nun ağız – diş muayenesi ile başladı. U13 takımındaki genç futbolculara tarama yapan Sillelioğlu, gençlere ağız – diş sağlıkları ile ilgili yapılması gerekenler hakkında bilgi verirken, onların sorularını da yanıtladı.

Diş taramasının ardından verdiği seminerde Dr. Hilal Sillelioğlu, ağız diş sağlığı için, diş fırçalamanın önemini vurgulayarak, genç futbolculara "Özellikle sporcuların beden sağlığı açısından ağız sağlığına çok dikkat etmesi gerekiyor. İleride her biriniz çok önemli yerlere geleceksiniz ama güldüğünüzde, dişlerinizin kötü görünmemesi için bugünden dişlerinizi korumanız gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe Kulübü U13 Teknik Sorumlusu Erhan Şahin de, Dentistanbul'la yaptıkları işbirliğinden çok memnun kaldıklarını belirterek, "Bu işbirliği, Fenerbahçe Futbol Altyapısı'nın, geleceğin yıldızlarının, yarınlara daha iyi gülümsemeleri için atılan güzel bir adımdır" diye konuştu.

Dentistanbul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özel ise sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'yi kutlayarak, "Sporu ve sporcu sağlığını destekleyen bir kurum olarak, Fenerbahçe'yle yaptığımız bu işbirliğinde genç sporcularımızın ağız diş sağlığının çok daha iyi olmasını amaçladık" dedi.

İnteraktif bir platformda gerçekleşen seminerde, Fenerbahçeli gençler, ağız diş sağlığı konusunda akılarına takılan sorulara da yanıt buldular.

Seminer ve taramanın ardından genç yıldızlara, diş macunu ve diş fırçasından oluşan set armağan edildi.

ATAŞEHİR HASTANELER


ATAŞEHİR AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ


Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2014, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER