At yarışı oyunlarına zam geldi

Sayısal Loto, On Numara ve Şans Topu’ndan sonra at yarışı bahis oyunlarına da zam geldi. At yarışlarında uygulanan birim fiyatları 1 Mayıs gününden itibaren 1 kuruş yükseltildi.

At yarışı oyunlarına zam geldi
At yarışı oyunlarına zam geldi

Sayısal Loto, On Numara ve Şans Topu’ndan sonra at yarışı oyunlarına da zam geldi. At yarışlarında uygulanan birim fiyatları 1 Mayıs gününden itibaren 1 kuruş yükseltildi.

Türkiye Jokey Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa ve Kocaeli yarışlarında 7’li Plase, 6’lı, 5’li, 4’lü ve 3’lü ganyan oyunlarında 5 kuruş olarak uygulanan birim fiyat 6 kuruşa çıkarıldı.

Elazığ, Şanlıurfa ve Diyarbakır yarışlarında 7’li Plase, 6’lı, 5’li, 4’lü ve 3’lü ganyan oyunları ile yurtdışı yarışlarındaki, 7’li Plase, 6’lı, 5’li, 4’lü ve 3’lü ganyan oyunlarında 3 kuruş olan birim fiyat 4 kuruşa yükseltildi.

Sayısal Loto kolon ücreti de 20 Nisan tarihinden itibaren 75 kuruştan 1 liraya, On Numara kolon ücreti 22 Nisan tarihinden itibaren 75 kuruştan 1 liraya, Şans Topu kolon ücreti de 24 Nisan tarihinden itibaren 75 kuruştan 1 liraya yükseltildi.

Şans oyunlarına en son zam 2012 yılında olmuştu. Sayısal Loto, On Numara ve Şans Topu kolon ücreti 60 kuruştan 75 kuruşa yükselmiş, Süper Loto kolon ücreti ise yine 1 lira olarak devam etmişti.


İSTANBUL, GANYAN BAYİİ ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER