Ataşehir'den Kınalı Kuzulara “Baklava”

Ataşehir’de merkezi olan Akpınar Baklava Börek, Afrinde bulunan askerlerimize 200 tepsi ev baklavası gönderdi.

Ataşehir'den Kınalı Kuzulara “Baklava”

Ataşehir'den Kınalı Kuzulara “Baklava”

Ataşehir’de merkezi olan Akpınar Baklava Börek, Afrinde bulunan askerlerimize 200 tepsi ev baklavası gönderdi

İstanbul Ataşehir’de merkezi olan Akpınar Baklava Börek, Türk Silahlı Kuvvetleri`nin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatında kahramanlık sergileyen, teröre karşı mücadele eden askerlerimize moral ve motivasyon desteği sağlamak için hazırladığı 200 tepsi ev baklavasını dualarla birlikte özel bir araçla Kilis’e gönderdi. 


Uzun yıllar Rize’de ticaret yaptıktan sonra 2002 yılından beri Ataşehir’deGündoğdu Akpınar’lı Muhittin Ödemiş tarafından kurulan Akpnar Baklava Börek firması, Anadolu yakasında 200’e yakın nitelikli pastane, restoran, otel ve kurumsal işletme için 30 kadar çalışanı ile ev usulü baklava ve börek çeşitleri üretiyor.  
Akpınar Baklava Börek İşletmesinin sahiplerinden Yavuz Ödemiş, Kilis’te yerleşik bir dostları aracılığı ile hazırladıkları baklava tepsilerinin kınalı kuzularımıza ulaştırılacağını belirterek, “Afrin’de teröre yönelik düzenlenen Zeytindalı operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. Milletimizin, vatanımızın bekası için, huzuru için sınır ötesinde kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimize manevi desteğimizi göstermek için özel olarak hazırladığımız 200 tepsi baklavayı özel bir araçla sınır bölgesine gönderdik. Devletimizin sayelerinde günlük yaşantımızı huzur içinde sürdürdüğümüz Mehmetçiklerimizin her ihtiyacını karşıladığını biliyoruz ama bir şekilde bizimde yanlarında olduğumuzu, moral desteğimizle hissettirmemiz gerektiğini düşündük” dedi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109